ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Το θρίλερ του Survivor, η λύση του Κυπριακού και ο αγώνας του Ανδρέα Γεωργίου

Δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με το Sigma

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τελείωσε λοιπόν και το Τατουάζ... Η αμφιλεγόμενη σειρά που επικρίθηκε, χειροκροτήθηκε και... αναθεματίστηκε ανήκει, πια, στο τηλεοπτικό παρελθόν. Τώρα μπορεί άνετα και ο Ανδρέας Γεωργίου να ανακοινώσει πού θα προβληθεί η νέα του σειρά "8 λέξεις".

Όπως είχε γίνει γνωστό, το συμβόλαιο που είχε για το "Τατουάζ" δεν του επέτρεπε, μέχρι αυτό να ολοκληρωθεί, να κάνει δημόσιες δηλώσεις για τη νέα του παραγωγή. Έτσι είχε αφήσει, με γρίφους, στα κρύα του λουτρού το φιλοθέαμον κοινό που παρακολουθεί τις αναρτήσεις του για τις "8 λέξεις".

Κρατάμε, βέβαια, τη δήλωσή του ότι δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με το Sigma γιατί τα πράγματα στη τελευταία συνεργασία τους δεν πήγαν καθόλου καλά. "Μάλλον ήταν ολέθρια", σύμφωνα με αναφορά ατόμου που γνωρίζει...

Εν αναμονή των ανακοινώσεων του Γεωργίου για τις "8 λέξεις" διαβάζουμε πολλές άλλες λέξεις που έγραψε για να καταγγείλει τις καύσεις σκουπιδιών στην περιοχή της Αγίας Νάπας. Θυμωμένος με την ανευθυνότητα κάποιων που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα, δηλώνει πως είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει μαζί με τον κόσμο για να τερματιστεί το φαινόμενο.

Είναι αλήθεια πως με έχει βάλει σε ανησυχία το ποστ του. Γιατί σκέφτομαι: κι αν οι καύσεις συνεχίσουν για πολύ, τι θα γίνει; Θα τα αφήσει όλα ο Γεωργίου και θα κατασκηνώσει στην παραλία της Αγίας Νάπας, αναβάλλοντας και τα γυρίσματα των "8 λέξεων";
Δεν θα είναι έτσι διπλή η καταστροφή;

Σε θρίλερ εξελίσσεται το Survivor λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Όχι μόνο στα αγωνίσματα και την αντιπαλότητα μεταξύ των παικτών, αλλά κυρίως με το πού, πότε και πώς θα μεταδοθεί ο τελικός του ριάλιτι.

Πληροφορίες από την Αθήνα λένε πως ο Τούρκος παραγωγός τα πήρε στο κρανίο με τον ΣΚΑΪ και αποφάσισε και έδρασε μόνος αφήνοντας εκτεθειμένο το ελληνικό κανάλι. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αποφάσισε πως ο "ελληνικός" τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, την ίδια ώρα με τον "τουρκικό" ημιτελικό, με κάποιες ώρες διαφορά.

Η αρχική συμφωνία έλεγε πως ο "ελληνικός" τελικός θα γινόταν στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα μπλέχτηκαν λόγω των εκλογών και του κόστους.

Έτσι ο Ατζούν αποφάσισε όπως ο ελληνικός τελικός γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου στην Αλικαρνασσό! Εμβρόντητοι έμειναν στον ΣΚΑΪ, που ούτε ανακοίνωση για την ημερομηνία και τα τηλέφωνα για ψηφοφορία δεν έβγαλαν.

Όπως μαθαίνω από την Αθήνα, μόνο με θαύμα θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία Ατζούν-ΣΚΑΪ μετά τα όσα έχουν φορτωθεί τις τελευταίες ημέρες στην ταλαίπωρη σχέση τους...

Πάντως, το Survivor είχε και κάτι θετικό που αφορά στην ελληνοτουρκική προσέγγιση, έστω κι αν επηρέασε ένα ή δύο-τρία άτομα. Ο δικός μας παίκτης, Κυριάκος Πελεκάνος, μετά τη φυγή του από το ριάλιτι, δήλωσε πως τώρα βλέπει διαφορετικά τους Τούρκους! Θα θυμάστε αρχικά που είχε δηλώσει πως μεγαλώσαμε βλέποντας την κατοχική σημαία στον Πενταδάκτυλο και έγινε για λίγο ο νέος τηλεοπτικός και σχεδόν εθνικός ήρωας.

Ε, με λίγους μήνες στις εξωτικές παραλίες του Survivor παρέα με Τούρκους παίκτες, αναθεώρησε τις απόψεις του, επιβεβαιώνοντας πως η τηλεόραση όντως κάνει θαύματα. Στη νέα του δήλωση λέει: "Με τους Τούρκους μεγαλώσαμε να είναι εχθροί μας, με όλα αυτά που μας μαθαίνουν κι έχω να πω ότι, ειδικά μετά τη μίξη, έχω αλλάξει γνώμη, γιατί πλέον έχω κάνει φίλους. Και από τη στιγμή που τα παιδιά όταν σμίξαμε σαν άσπρη ομάδα μου έδειξαν απίστευτο σεβασμό και εκτίμηση, έχω φίλους".

Μήπως τελικά η λύση του Κυπριακού είναι πολύ πιο απλή απ' ό,τι φανταζόμαστε; Ένα απλό ταξιδάκι στον Άγιο Δομίνικο ή σε κάποια άλλη εξωτική παραλία για παρέες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων που θα μετατραπούν σε φιλίες και διώξουν την έχθρα και τον πόλεμο;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ολίγον ανατρεπτικά τα βρήκα τα ποσοστά τηλεθέασης της χθεσινής μέρας. Άλλα ανέμενα, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, και άλλα ήρθαν...

Ως γνωστόν χθες βράδυ προβλήθηκε από τον Alpha το τελευταίο επεισόδιο του "Τατουάζ". Μιας από τις πιο πετυχημένες σειρές της κυπριακής και ελλαδικής τηλεόρασης. Ήταν λοιπόν αναμενόμενο τα ποσοστά που θα κατέγραφε ο σταθμός να ήταν πολύ ψηλά. Έλα όμως που το τηλεοπτικό κοινό άλλα αποφάσισε...

Ο Alpha πήρε την πρωτιά στη γενική τηλεθέαση μόνον και αυτό με ελάχιστη διαφορά από τους υπόλοιπους σταθμούς. Στο δε δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1 με δύο σχεδόν μονάδες διαφορά από τον δεύτερο Alpha!

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης για τη χθεσινή μέρα, όπως βγήκαν από τα μηχανάκια της AGB Nielsen είναι:

Γενική τηλεθέαση: Πρώτος σταθμός αναδείχθηκε ο Alpha με 15%, δεύτερος το Sigma με 14,7%, τρίτος ο ANT1 me 14,4%, τέταρτο το ΡΙΚ1 με 9,6% και πέμπτο το Οmega με 9%.

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά τηλθέασης διαμορφώθηκαν ως ακολούθως: Πρώτος σταθμός ο ΑΝΤ1 με 17,9%, δεύτερος ο Alpha με 15,8%, τρίτο το Sigma με 14,2%, τέταρτο το Omega με 11% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 4,4%.

Τα υπόλοιπα κανάλια κινήθηκαν στα γνωστά χαμηλά ποσοστά που δεν ξεπέρασαν το 2,1%. Στη γενική τηλεθέαση κατέγραψαν: ΡΙΚ2: 2,1%, Extra: 2,1%, Smile: 1,9% και ΕΡΤ World: 1%.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X