ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το τέλος του «Big Brother» και η νέα κοινωνική κατάκτηση…

Ποια ή ποιος θα κερδίσει απόψε στο «Big Brother»;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Απόψε ανακοινώνεται ο μεγάλος νικητής του ριάλτι της κλειδαρότρυπας «Big Brother», στον μεγάλο τελικό ύστερα από 3,5 επεισοδιακούς μήνες. Ο νικητής ή η νικήτρια μάλλον, όπως προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες, θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η παραγωγή, ο «Big Brother» έχει ετοιμάσει τις δικές του ξεχωριστές εκπλήξεις τόσο για τους παίκτες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό, δημιουργώντας έναν μοναδικό τελικό. Και καλεί το κοινό να ψηφίσει. «Η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται και η κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά! Εσύ ποιον θέλεις για νικητή του Big Brother;» είναι το σλόγκαν με το οποίο σερβίρεται ο τελικός.

Και ενώ για μέρες τώρα προβάλλεται από στοιχηματικές εταιρείες (ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν πιο σίγουρη άποψη) ως σίγουρη νικήτρια η φουρτουνιασμένη και ακατάσχετη Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, τώρα κάποιοι μιλούν για ανατροπή. Σύμφωνα με τις διαρροές, πραγματικές ή φτιαχτές, δεν έχει σημασία, η Άννα-Μαρία υπάρχουν στιγμές που μένει… δεύτερη. Πάντως επιμένουν ότι δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον δεύτερο υποψήφιο νικητή…

Και όλα αυτά βάσει των αποδόσεων που έχουν τα στοιχήματα που παίζονται για τους ανταγωνιζόμενους Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρη Τσεκούρα, Δημήτρη Πυργίδη, Ζακ Ιωαννίδη και Σοφία Δανέζη, οι οποίοι έγιναν ξαφνικά τηλεοπτικοί αστέρες πρώτου μεγέθους και μαζί τους, τουλάχιστον μέχρι αύριο, ασχολούνται όλοι σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον νικητή θα ανακοινώσει απόψε στις 21:00 στο live show του ΣΚΑΪ ο Χάρης Βαρθακούρης έχοντας στο πλάι του τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την ψυχολόγο Ελπίδα Γεωργακοπούλου. Το δικό τους δυναμικό παρών θα δώσουν και παίκτες που πέρασαν και άφησαν το στίγμα τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, λέει η ανακοίνωση.

Η παραγωγή αποκαλύπτει και σημαντικούς αριθμούς γύρω από το ριάλιτι της κλειδαρότρυπας, όπως ότι το #BigBrotherGR ήταν σταθερά στα κορυφαία ελληνικά twitter trends, με συνολική απήχηση 15.000.000 οργανικές διαδράσεις. Η επίσημη σελίδα του «Big Brother» στο Facebook συγκέντρωσε 3.500.000 likes στις αναρτήσεις που πραγματοποιήθηκαν ενώ στο Instagram έφτασε τις 70.000.000 οργανικές διαδράσεις. Στο Tik Tok το #bigbrothergr έχει ξεπεράσει τα 13.000.000 προβολές.

Όπως σημειώνεται σε ελληνικά sites, στο ελληνικό Big Brother δεν έχει καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα να κερδίσει γυναίκα…
Θα σημειωθεί άραγε απόψε μια νέα κοινωνική και φεμινιστική κατάκτηση;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X