ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: To ρεκόρ του GNTM πριν ακόμα αρχίσουν τα γυρίσματα

Οι συμμετοχές έχουν τριπλασιαστεί πριν ακόμα κλείσει η προθεσμία

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σας έγραφα στην τελευταία στήλη για τον πόλεμο των ριάλιτι που βρίσκεται σε εξέλιξη, ιδιαίτερα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο οποίος φαίνεται πως θα καθορίσει το τοπίο της τηλεθέασης τόσο σε Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Οι ειδήσεις που ενισχύουν αυτό τον… υπόγειο πόλεμο δεν σταματούν.

Η τελευταία είδηση αφορά το το ριάλιτι μοντέλων Greece Next Top Model (GNTM), για το οποίο υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών μόλις ανακοινώθηκε ο νέος, τέταρτος κύκλος του. Και όταν λέμε ρεκόρ συμμετοχών δεν εννοούμε κάπως αυξημένο αριθμό σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο αλλά τριπλάσιο αριθμό συμμετοχών! Και τα νούμερα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία της παραγωγής ενώ η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος δεν έχει ακόμα εξαντληθεί.

Ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν μοντέλα και να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου τοπ μόντελ της Ελλάδας ή όλοι θέλουν να γίνουν σεφ και να κερδίσουν τον τίτλο του πρώτου μάγειρα της Ελλάδας ή να γίνουν τραγουδιστές και να κερδίσουν τον τίτλο της πρώτης φωνής…

Τι να είναι αυτό που τραβάει τόσους πολλούς στα ριάλιτι; Η δημοσιότητα; Η αμοιβή σε μια δύσκολη περίοδο; Και τα δύο;…

Πέντε χρόνια ζωής έκλεισε χθες ο Alpha Kύπρου, ο οποίος βγήκε στον αέρα τη Δευτέρα 4 Απριλίου του 2016, στις 06:45 το πρωί. Η πορεία που διέγραψε σε αυτή την πενταετία είναι σίγουρα αξιοσημείωτη αφού κατάφερε να εδραιωθεί ως κανάλι και να γίνει σημείο αναφοράς τόσο για την τηλεοπτική ενημέρωση όσο και για την τηλεοπτική ψυχαγωγία, καταγράφοντας σε αρκετές περιπτώσεις πρωτιές στα νούμερα τηλεθέασης.

Ένας άνθρωπος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο πρώην υπουργός Σωκράτης Χάσικος απεβίωσε σήμερα. Ήταν ο κύριος ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Omega, της εφημερίδας «Αλήθεια» και τον ραδιοσταθμό "super sport fm". Ο Σωκράτης Χάσικος που έφυγε στα 64 του χρόνια είχε τη φήμη ανθρώπου που τα λέει έξω από τα δόντια και οι τοποθετήσεις του δημιουργούσαν συχνά αίσθηση. Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στις 18 Φεβρουαρίου στο Sigma στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» με τον Γιαννάκη Καρεκλά όπου μίλησε όντως χωρίς περιστροφές για ό,τι ρωτήθηκε.

Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρετά με συγκίνηση τον Σωκράτη Χάσικο ο οποίος παρά τις δυσκολίες που πέρασε δεν έχανε ποτέ του το χιούμορ του.

Τον Μάρτιο του 2018 ο ίδιος ενημέρωνε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έπασχε από καρκίνο. Είχε προηγηθεί ο θάνατος της συζύγου του Έλλης, επίσης από καρκίνο.. Έγραψε τότε:

«Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, Είναι αλήθεια ότι έχω διαγνωστεί πριν ένα περίπου μήνα με καρκίνο στον πνεύμονα. Γιατί σας το αναφέρω; Δεν θα ήθελα να είσαστε με την αγωνία αν αληθεύει ή όχι. Ο ίδιος ένοιωσα την ανάγκη από την μια να σας το επιβεβαιώσω, κι από την άλλη με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, όλους εσάς που μόλις το πληροφορηθήκατε μας κατακλύσατε με ευχές αγάπης και συμπαράστασης για αίσιο τέλος της περιπέτεια μας, τόσο για μένα όσο και για την αγαπημένη μου σύζυγο Έλλη. Ειλικρινά σας όφειλα αυτό το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μας δώσατε δύναμη και κουράγιο ν’ ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Σας νιώθω κοντά μου. Τα αισθήματα μας είναι αμοιβαία. Η αλήθεια κυριαρχούσε πάντα στη σχέση μας. Η σχέση μας ήταν πάντα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ γι αυτό σας οφείλω αυτή τη γνωστοποίηση. Με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, της επιστήμης και των γιατρών, αλλά και του πείσματος για νικηφόρα έκβαση της μάχης με τον καρκίνο, σας δίνω και μια υπόσχεση. Θα τα καταφέρουμε». Σωκράτης Χάσικος.

Η στήλη απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στα τρία παιδιά του, την ευρύτερη οικογένειά του αλλά και στους συναδέλφους των προαναφερόμενων ΜΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X