ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τo ψάξιμο της Φουρέιρα και το «MasterChef» που τους τηγάνισε όλους

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Με ικανοποίηση είδαν στο Omega τα ποσοστά τηλεθέασης, αφού το νέο «MasterChef» εκτόξευσε τον σταθμό στη πρώτη θέση, τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό. Στην γενική τηλεθέαση το Omega κατέγραψε ένα θεαματικό 18% ενώ στο δυναμικό κοινό τα πήγε ακόμα πιο καλά με το εκπληκτικό 21,1%. Κατά την πρεμιέρα της εκπομπής τη Δευτέρα η τηλεθέαση εκτινάχθηκε ακόμα πιο ψηλά. Στη γενικη τηλεθέαση κατέγραψε συνολικά 27,1% και έφθασε σε κάποια σημεία και στο 37,9%. Στο δε δυναμικό κοινό κατέγραψε συνολικά 35,7% ενώ σε κάποια σημεία έφτασε μέχρι και το 46%!

«Τους τηγάνισε όλους το MasterChef» ήταν το σχόλιο συναδέλφου στο Omega όταν ανακοινώθηκαν οι τηλεθεάσεις.

Είχαν όντως δίκαιο στο κανάλι του Αρχάγγελου που ανέμεναν πως και πως την έλευση του νέου κύκλου του τηλεριάλιτι μαγειρικής. Στους διαδρόμους του σταθμού ακούστηκε ότι ελπίζουν σε ακόμη καλύτερα ποσοστά αν και εκφράζεται και η άποψη ότι τα αρχικά ψηλά ποσοστά ήταν αναμενόμενα και το δύσκολο θα είναι στη συνέχεια και ειδικά στις μέρες που δεν θα προβάλλεται η εκπομπή. Ως γνωστόν για αρχή θα προβάλλεται μόνο τρεις μέρες την εβδομάδα.

Άρχισαν να σταρτάρουν οι μηχανές του ΡΙΚ για την Γιουροβίζιον. Όπως μαθαίνω από πηγή μου στο ίδρυμα συζητείται πολύ ο τρόπος παρουσίασης του τραγουδιού αλλά και προώθησής του και έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι.

Την ίδια ώρα η σούπερ γιουροβιζιονική σταρ Φουρέιρα ετοιμάζεται για καριέρα στο Λος Άντζελες, αφού όπως έχει διαρρεύσει, συζητά συνεργασίες με γνωστούς παραγωγούς ταινιών. Και όχι μόνο με αυτούς. Διαδίδεται πως συζητά και με τον Justin Timberlake για ένα αγγλόφωνο τραγούδι που θα αποτελέσει το διαβατήριό της για τη νέα, διεθνή της καριέρα.

Νέες εκπομπές συζητούν στο Sigma όπως μαθαίνω με στόχο να επανέλθει η προ πολλού χαμένη τηλεθέαση. Σίγουρη θεωρείται και η επιστροφή ενός τηλεοπτικού προσώπου που για αρκετό καιρό βρέθηκε εκτός του σταθμού. Ωστόσο μετά τις τελευταίες περιπέτειες, τον άδοξο τερματισμό εκπομπών και τους καυγάδες με συντελεστές και παραγωγούς που δημοσιοποιήθηκαν, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το Omega σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης χθες, λόγω βεβαίως του «MasterChef». Tόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό διατήρησε την πρωτιά με διαφορά από τους υπόλοιπους. Στη υπόλοιπη κατάταξη τη δεύτερη και τρίτη θέση διατήρησαν ο Alpha και ο ΑΝΤ1.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη Γενική τηλεθέαση τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA : 18%
ALPHA: 14%
ANT1: 13,9%
PIK1: 12,5%
SIGMA: 8%
ΕΡΤ World: 1,6%
PIK2: 1,1%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA: 21,1%
ANT1: 16,6%
ALPHA: 12.7%
SIGMA: 9.1%
PIK1: 5.6%
PIK2: 0,7%
EΡT World: 0.7%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X