ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το πρόωρο τέλος του Big Brother και τα Χριστούγεννα με Survivor

Με γοργά βήματα το Big Brother οδεύει εκεί που ανήκει...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Γκρίνια, γκρίνια...

Απογοητευμένο είναι μεγάλο κανάλι με τις επιλογές που έχει κάνει τόσο σε τηλεπαιχνίδια όσο και σε σειρές, αφού δεν καταγράφουν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως μαθαίνω η νευρικότητα είναι μεγάλη κάθε φορά που γίνεται η ανάγνωση του δελτίου της Nielsen με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια, υποδείξεις και… παρεξηγήσεις.

Όλοι ελπίζουν στην εισαγωγή νέας ή νέων εκπομπών που βρίσκονται υπό μελέτη, μπας και αλλάξει το κακό σκηνικό.

Ο προγραμματισμός είναι το κλειδί

Από την άλλη σε ένα άλλο μεγάλο κανάλι επικρατεί γιορτινό κλίμα, σχεδόν κάθε βράδυ αφού τα νούμερα τηλεθέασης ξεπερνούν κατά πολύ τα δικά τους αναμενόμενα, προς τα πάνω. Οι έξυπνοι και κυρίως έγκαιροι χειρισμοί στην επιλογή του προγράμματος επιβεβαιώθηκαν στην πράξη από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Πηγή μου από το συγκεκριμένο κανάλι αναφέρει πως παρά την επιτυχία δεν υπάρχει εφησυχασμός αφού είναι γνωστό πως στην τηλεόραση όσο εύκολα ανεβαίνεις, τόσο εύκολα μπορεί και να κατρακυλήσεις.

Γι’ αυτό και γίνονται ήδη σκέψεις και προγραμματισμός για τις επόμενες κινήσεις για να διατηρηθεί η πρωτιά και να “ανέβουν” και εκπομπές που παραδοσιακά βρίσκονται σε χαμηλό βαρομετρικό.

Αντίο Big Brother

Με γοργά βήματα προχωρεί o ΣΚΑΪ στον τερματισμό του «Big Brother», το οποίο κατά γενική ομολογία κατατάχθηκε φέτος και επίσημα εκεί που πρέπει: Στην trash tv.

Όπως μεταδίδεται από την Αθήνα το τέλος του ριάλιτι είναι προδιαγεγραμμένο και σε δύο περίπου μήνες θα αποτελεί παρελθόν από την ελληνική και κυπριακή τηλεόραση. Ο μεγάλος τελικού του ριάλιτι αναμένεται ότι θα μεταδοθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου αφού ο ΣΚΑΪ δεν αντέχει άλλη ζημιά από τη συγκεκριμένη παραγωγή…

Χριστούγεννα με Survivor

Όπως μαθαίνω χωρίς καθυστέρηση, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου θα αρχίσει η προβολή από τον ΣΚΑΪ ενός άλλου ριάλιτι, του Survivor, το οποίο ελπίζουν να τα πάει πολύ καλύτερα και να βγάλουν την… χασούρα της φετινής σεζόν στα ριάλιτι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ανεκδιήγητο «Big Brother» αλλά και στο «Top Chef» και στο «Κάτι ξαναψήνεται». Όλα ξεκίνησαν με άλλες προοπτικές και κατέληξαν με ζημιές και στα… αζήτητα.

Στο νέο Survivor καταβάλλονται πάντως προσπάθειες για συμμετοχή πολύ γνωστών ονομάτων. Ανεξαρτήτως εάν οι προσπάθειες του Ατζούν Ιλιτζαλί θα στεφθούν με επιτυχία, ακούγεται πως έχει προσεγγίσει αρκετούς ελκυστικούς διάσημους της ελληνικής σόουμπιζ, μεταξύ αυτών και κάποια ζευγάρια στοχεύοντας να πετύχει τουλάχιστον την είσοδο στο παιχνίδι ενός από αυτά. Στόχος είναι βεβαίως τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία θα μεταφραστούν σε ψηλά έσοδα από τη διαφήμιση...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X