ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το πολιτικό θρίλερ που έκανε σκόνη τις «8 λέξεις»...

Ποιο κανάλι δυσκολεύεται σε νέες συνεργασίες αφού έχει «βγάλει όνομα»;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σε τηλεοπτικό σήριαλ με καθημερινά επεισόδια όλο και πιο συναρπαστικά εξελίσσεται η κόντρα Παπαδάκη - Σιζόπουλου.

Μετά την καρατόμηση του ευρωβουλευτή από το πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος ήρθαν οι δηλώσεις με υπονοούμενα και από τους δύο πρωταγωνιστές του πολιτικού θρίλερ. Στη σκηνή μπήκε και ο Γενικός Εισαγγελέας και η Αστυνομία. Μετά ήρθαν οι παραιτήσεις. Σήμερα ακολούθησε άλλη μία πράξη με διαρροή βίντεο από κρυφή κάμερα με την αγωνία να φτάνει στα ύψη. Ο Παπαδάκης καταγγέλλει τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβίαση και παρακολούθηση της ιδιωτικής του ζωής και διαρροή παράνομου βίντεο.

Όλοι πια αγωνιούμε τι θα υπάρχει στο επόμενο επεισόδιο. Τι θα δουν τα μάτια μας και τι θα ακούσουν τα αυτιά μας; Ούτε στις «8 λέξεις» τέτοια αγωνία...

Καλά, εκεί στην ΕΔΕΚ δεν το σκέφτηκαν να κατοχυρώσουν τα πνευματικά δικαιώματα του δράματος; Σίγουρα θα τους έφερνε περισσότερα έσοδα από τα ποσά που διεκδικούν από τον Παπαδάκη...

Νέα σειρά ή εκπομπή, τοπικής παραγωγής, που να ανεβάσει άμεσα την τηλεθέαση ψάχνει επειγόντως μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι.

Στόχος είναι να επανέλθει τουλάχιστον στην πρώτη τριάδα σε τηλεθέαση, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.

- Είναι αλήθεια ότι η κύρια δυσκολία που αντιμετωπίζει είναι το «όνομα» που έχει βγάλει ως κακοπληρωτής;

Τα αλλεπάλληλα πυρά πρώην συνεργατών του και το άδοξο κόψιμο σειρών και εκπομπών ρίχνουν βαριά σκιά σε κάθε προσπάθεια για νέες συνεργασίες.

Αναστάτωση επικρατεί στο ΚΥΠΕ αλλά και στο ΡΙΚ από τη νέα έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας. Η έκθεση αφορά το ΚΥΠΕ και περιέχει εισηγήσεις που έχουν αναστατώσει το προσωπικό. Η δε αναφορά σε υπάλληλο του ΚΥΠΕ που με άδεια συνεργάζεται παράλληλα και με το ΡΙΚ συζητείται ήδη και στους δύο οργανισμούς. Πρόκειται για την Ραλλή Παπαγεωργίου η οποία μεταδίδει ειδήσεις για τα κατεχόμενα και στο ΚΥΠΕ και στο ΡΙΚ.

Το θέμα έχει απασχολήσει και παλαιότερα τους ιθύνοντες και του ΡΙΚ και του ΚΥΠΕ.

Στο ΡΙΚ απ' όσα ακούω, συζητείται και η παρουσίαση του τουρκοκυπριακού τύπου στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ από τουρκοκύπριο υπάλληλο, παράλληλα με τι υπηρεσίες της Ραλλή, που φαίνεται να υπάρχει και επικάλυψη και έξτρα, αχρείαστο για ορισμένους, κόστος.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Στην πρώτη θέση στη γενική τηλεθέαση βρέθηκε χθες το ΡΙΚ1 με δεύτερο τον Alpha και τρίτο τον ΑΝΤ1, την τέταρτη θέση έλαβε το Omega και την πέμπτη το Sigma.
Στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, τη δεύτερη ο Alpha, την τρίτη το Omega, την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη το ΡΙΚ1.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη Γενική τηλεθέαση τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
PIK1: 14,8%
ALPHA: 14,7%
ANT1: 14,1%
OMEGA : 10,7%
SIGMA: 8,2%
ΕΡΤ World: 2,2%
PIK2: 1%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen:
ANT1: 17,7%
ALPHA: 13,7%
OMEGA: 11%
SIGMA: 8,3%
PIK1: 7,9%
EΡT World: 1,4%
PIK2: 0,5%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση