ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το νέο «MasterChef», το νέο «YFSF», ένα τρολάρισμα και κάποια χρέη...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η απόφαση λήφθηκε: Το νέο «MasterChef» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Star Ελλάδος και στο Omega Κύπρου.

Όπως αναφέρθηκε, η συμμετοχή υποψηφίων στον νέο κύκλο της εκπομπής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μιας και η πορεία του είναι σε κάθε σεζόν ανοδική. Για αρχή θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και αργότερα, όταν το ριάλιτι μαγειρικής πάρει τους κανονικούς του ρυθμούς θα προβάλλεται καθημερινά, σημαίνοντας έτσι την αντεπίθεση του Omega για εδραίωση σε μία από τις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση της Κύπρου.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης συζητείται πολύ αυτές τις μέρες για την απόφασή του να βρίσκεται ξανά στο πάνελ του τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», αν και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια που τον επικρίνουν και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μιντιακό κανιβαλισμό. Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Στο προσοδοφόρο, για μερικούς, πεδίο του αθέμιτου μιντιακού ανταγωνισμού που με μαθηματική ακρίβεια καταλήγει στον κανιβαλισμό μου έχει επιβληθεί μεγάλο μερίδιο. Σας διαβεβαιώνω και τώρα αλλά και μετά το πέρας του κανιβαλισμού θα κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και σε εσάς: Να μην μεταλλαχθώ φορώντας προσωπεία πολιτικής σοβαροφάνειας σαν αυτά που φορούν αυτοί που ευθύνονται για την οικονομική και ηθική χρεοκοπία της χώρας μας».

Στο επιτυχημένο τάλεντ σόου θα υπάρχει φέτος και ένας νέος κριτής. Πρόκειται για την πληθωρική ηθοποιό Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία θα αντικαταστήσει την Μιμή Ντενίση.

Εκπλήξεις θα υπάρξουν και με τους διαγωνιζόμενους.

Οι πέντε άνδρες θα είναι: Λάμπης Λιβιεράτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης και Ηλίας Μπογδάνος.

Και οι πέντε γυναίκες: Ευρυδίκη, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Κουκουράκη.

Τρολάρισμα του συγκροτήματος Δίας έγινε στο Twitter από ένα tweet που ανέφερε: «Βάζει άρθρο το @Sigmalivecom τι πρέπει να κάνετε αν καθυστερήσει να σας πληρώσει ο εργοδότης σας! Το Sigma..του συγκροτήματος Δίας! Το λες και αυτο-τρολάρισμα!»

Είναι σίγουρο πως ο τύπος που το ανήρτησε έχει χιούμορ. Περισσότερο χιούμορ, όμως, φαίνεται να έχει το Sigma. Mαύρο...

Θα πληροφορήσει κάποιος υπεύθυνα τους δημοσιογράφους μέλη της ΕΣΚ πόσα χρήματα χρωστά στα ταμεία τους το ΑΚΕΛ;

Μια φήμη που κυκλοφορεί για χρόνια σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια αναφέρει ότι το ΑΚΕΛ που εργοδοτεί αρκετούς δημοσιογράφους στα ΜΜΕ του, «Χαραυγή», «Άστρα», «Διάλογος», δεν καταβάλλει κανονικά τις εισφορές που του αναλογούν ως εργοδότη στα Ταμεία Υγείας και Προνοίας των δημοσιογράφων. Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια φήμη, για ποσά που το κόμμα κατακρατεί από τους μισθούς των δημοσιογράφων και ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Μήπως ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) και τα μέλη του Δ.Σ. να ενημερώσουν υπεύθυνα τα μέλη της οργάνωσης για αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα;

Αν από την άλλη δεν ισχύει ας διαψεύσουν την φήμη που χαλάει την εικόνα και του ΑΚΕΛ ως του κόμματος του λαού και των εργατών αλλά και της ΕΣΚ για συγκάλυψη.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση ήταν για τη χθεσινή μέρα ο ΑΝΤ1, δεύτερος ο Alpha Κύπρου, τρίτο το Omega και τέταρτο το ΡΙΚ1. Το Sigma βρέθηκε για άλλη μια μέρα στην τελευταία πέμπτη θέση με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια καταγράφοντας το πενιχρό 6,8%.

Στη γενική τηλεθέαση την πρωτιά κράτησε και πάλι ο ΑΝΤ1 με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους, με δεύτερο τον Alpha, τρίτο το Omega, τέταρτο το ΡΙΚ1 και πέμπτο και καταϊδρωμένο το Sigma με το πολύ χαμηλό ποσοστό 5.9%.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Γενική τηλεθέαση:
ANT1: 16.1%
ALPHA: 15.1%
PIK1: 13.5%
OMEGA : 13.2%
SIGMA: 6.8%
ΕΡΤ World: 2.6%
PIK2: 0.8%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
ANT1: 19.8%
ALPHA: 14.6%
OMEGA: 13.9%
PIK1: 6.3%
SIGMA: 5.9%
ERT 1.7%
PIK2 0.8%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X