ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Το μεγάλο παζάρι, ο αδύναμος κρίκος και μια κομμώτρια

Τελικά ποιος αγόρασε ποιον ή ποιος πουλήθηκε σε ποιον;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Καλή εβδομάδα και καλή αρχή με το #MediaBlog. Η στήλη θα σας κρατά συντροφιά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί στα ίσα και να ξεπεράσει σε τηλεθέαση και την Αριστοτέλους και την Ευριπίδου και τον Λούη αλλά και την Αιμιλία και τον Τσουρούλη και την Γωγώ. Στο μπλέντερ μας θα ανακατεύονται όλα ΤVστραβά και τα καλά γιατί αυτά που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες έχουν περισσότερο χιούμορ και ενδιαφέρον από αυτά που συμβαίνουν μπροστά.

Τελικά ποιος αγόρασε ποιον ή ποιος πουλήθηκε σε ποιον;

Στο μιντιακό παζάρι κυκλοφορούν καθημερινά ειδήσεις και "ειδήσεις" για το ποιος αγόρασε κανάλια, εφημερίδες και... power.
Για κάποιον λένε πως τους έχει αγοράσει όλους!

Κάποιοι, ιδιαίτερα σε ένα κανάλι θα πετούσαν στους εφτά ουρανούς και σε σύννεφα αλήτες εάν αυτό συνέβαινε στα αλήθεια.

Περισσότερα προσεχώς.

Προς το παρόν αρκετοί στα κανάλια, σε όλα σχεδόν, κλαίνε. Ρίχνουν μαύρο δάκρυ για το χαμηλό βαρομετρικό της διαφήμισης του Σεπτεμβρίου. Και προβλέπουν τσουνάμι, καταποντισμούς και... μιντιακούς διχασμούς.

Και η πραγματική πτώση τώρα ξεκινά.

Θυμάστε που παλιά έλεγαν "έλα μωρέ ποιος διαβάζει εφημερίδες;". Ε, το ρητό τώρα άλλαξε. Έγινε: "ποιος βλέπει κυπριακή τηλεόραση;" Ας είναι καλά το στριμιγκ και το Νετφλιξ.

Είναι περίοδος αυτή να κόβεις διαφημίσεις; Για το ΡΙΚ και την πρόθεση της κυβέρνησης που προκάλεσε έναν μικρό εμφύλιο στο ίδρυμα λέω.

Για δες καιρό που διάλεξε ο Νίκος να τις πάρει, τώρα που πέφτουν οι τιμές και σφίγγει το ζωνάρι...

Μια και μιλάμε για το ίδρυμα: Κου, κου Μαραθεύτη, ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος στο ΡΙΚ;

Αληθεύει ότι κάποιοι έβαλαν βέτο εκεί πάνω στο ίδρυμα και δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστούς να δουν τους σχολιαστές των εφημερίδων; Μακριά από τις εκπομπές του ΡΙΚ και... αγαπημένοι;

Ποια διαφημιστική πολιτική θα ακολουθήσουν οι Γάλλοι στην ΜΤΝ; Μεγάλη η αγωνία για πολλούς...

Πάντως μετά το αρχικό σοκ φαίνεται πως τα πράγματα μπήκαν στο σωστό δρόμο. Πάντως το γεγονός πως κατέβηκε Κύπρο ο δισεκατομμυριούχος νέος ιδιοκτήτης της την προηγούμενη βδομάδα είναι ενδεικτικό της τροπής που θα πάρουν τα πράγματα.

Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ-ντοκιμαντέρ του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου στον Άλφα για τις φυλακές. Μάθαμε πως περνά, (περνούσε δηλαδή), τις μέρες του στη φυλακή ο Βέργας και άλλοι φυλακισμένοι, τι τρώνε, πως γυμνάζονται, τι μαθαίνουν και τι τραγουδούν. Αλλά Σαββατόβραδο στις 9.00 η ώρα; Μα Σάββατο;

Και σαν να μη έφτανε η Σαββατιάτικη δόση ήρθε και δεύτερη, Κυριακή μεσημέρι! Κανένας οίκτος, καμία λύπηση;

Α, είδαμε και τη δυναμική διευθύντρια των φυλακών. Κομψή, αυστηρή, σχεδόν αέρινη.
-Άσχετο: Ποια είναι η κομμώτριά της;

Ακόμη να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις τηλεθεάσεις γι αυτό παραμείνετε στις θέσεις σας. Έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες βδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X