ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το hot αρσενικό, ο «Big Brother» και η TV της κλειδαρότρυπας

Κάποιες και κάποιοι θα παρακαλάνε να επέλθει και δεύτερο lockdown...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Φωτιά έχουν πάρει τα κουτσομπολίστικα sites αποκαλύπτοντας τον θεωρούμενο ως hot εργένη που θα αναλάβει τον κύριο ρόλο του πρώτου Ελληνικού ριάλιτι «The Bachelor» που θα προβάλλεται από τον Alpha. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και όπως γράφεται, για χάρη του θα δώσουν πολλές μάχες πολλές καλλονές, από Ελλάδα αλλά και Κύπρο, με μόνο μία να είναι η τυχερή που θα κερδίσει την καρδιά του, το σώμα του και τα χρήματα που θα τους αφήσει το ριάλιτι...

Το νέο ριάλιτι δεν θα είναι η πρώτη τηλεοπτική εμπειρία του Παναγιώτη αφού συμμετείχε και στο Nomads πριν από τρία χρόνια αλλά αποχώρησε οικειοθελώς. Όπως δήλωσαν τότε δημόσια οι συμπαίκτες του, προσπάθησαν πολλές φορές να τον μεταπείσουν, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος. Ήταν ένας από τους παίκτες που είχε τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών για το καλογυμνασμένο του σώμα. Είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολείται με τη γυμναστική, τον μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία και κατάγεται από τη Μάνη. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βγουν και άλλες σημαντικές πληροφορίες γι αυτόν, ίσως να μάθουμε και το μέγεθος του σλιπ που φοράει.

Πιστεύω πως με το Big Brother που στην Κύπρο θα προβάλλει το Sigma και το «The Bachelor» που θα προβάλλει ο Alpha, η τηλεόραση της κλειδαρότρυπας αναβαθμίζεται σε άλλο... level.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα ζήσει, όπως γράφεται μαζί με όλες τις διαγωνιζόμενες την «απόλυτη ρομαντική εμπειρία» και στο τέλος μία από τις διαγωνιζόμενες καλλονές θα καταφέρει να τον κερδίσει αλλά στην κυριολεξία. Δηλαδή θα δεχτεί την πρόταση γάμου που θα της κάνει, εννοείται με κάθε επισημότητα μπροστά στις κάμερες του «The Bachelor» και στα μάτια όλης της Ελλάδας και της Κύπρου. Όσων δηλαδή επιλέξουν την εν λόγω ψυχαγωγική εμπειρία...

Όπως υποστηρίζει άτομο που ασχολείται συστηματικά με τα τηλεοπτικά θέματα, κάποιες και κάποιοι θα παρακαλάνε να επέλθει και δεύτερο lockdown για να μπορούν ανενόχλητα να έχουν το μάτι στην κλειδαρότρυπα της Tv για ώρες, μέρες και νύχτες αξημέρωτες. Για να παρακολουθούν τις ρομαντικές και άλλες ιστορίες του Big Brother και του «The Bachelor»...

Είδατε τελικά που οι καναλάρχες βρίσκουν τον τρόπο να τραβήξουν ξανά πάνω τους όλα τα βλέμματα;

Και τα μηχανάκια της τηλεθέασης, εννοείται.

Τι λέει η τηλεθέαση;


Το Omega βρέθηκε χθες στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, σε ό,τι αφορά τη γενική τηλεθέαση ενώ ο ΑΝΤ1 κατέλαβε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό.

Στη Γενική τηλεθέαση τη δεύτερη θέση, μετά το Omega κατέλαβε ο ANT1, την τρίτη θέση ο Alpha, την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά πέτυχε ο ΑΝΤ1 με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε o Alpha, στην τρίτη το Omega, στην τρίτη θέση τέταρτη θέση το Sigma και στην πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

OMEGA: 15%
ANT1: 14,2%
ALPHA: 10,2%
SIGMA: 8,1%
PIK1: 7,1%
ERT WORLD: 1%
PIK2: 0,8%

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 18,7%
ALPHA: 10,2%
OMEGA : 9%
SIGMA: 8,2%
PIK1: 3,1%
ΕΡΤ World: 0,3%
PIK2: 0,9%

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X