ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog - Το GNTM, οι τρίχες, τα δάκρυα και ο Νόαμ Τσόμσκι

Ψυχολογικά; Εγκεφαλικά; Καρδιακά; Όλα μαζί;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Κλάμα, κλάμα ατελείωτο. Τελικά τα κορίτσια, οι κορίτσαροι δηλαδή, που μαζεύτηκαν στο Greece's Next Top Model (GNTM) με στόχο να αναδειχθούν στην πασαρέλα, προς το παρόν τουλάχιστον, βρίσκονται λίγα βήματα πριν από την... τρέλα!

Τέτοιες σκηνές θρήνου και οδυρμού είχαμε να δούμε από τότε που έπαιζε σε τραγωδία η Κατίνα Παξινού. Άγνωστη φαντάζομαι στις μοντέλες και στους περισσότερους από εσάς που με διαβάζετε.

Ποιος ο λόγος για το μαύρο δάκρυ; Οι τρίχες! Στην κυριολεξία, όμως!

Τα κορίτσια έπαθαν, άλλες μικρό και άλλες τεράστιο ψυχολογικό «τραλαλά», όταν τους είπαν ότι θα τους κόψουν τα μαλλιά τους, θα τους τα βάψουν και θα τους τα... αναδομήσουν.

Ούτε τα καλοπιάσματα, ούτε οι απειλές, ούτε οι στοχαστικές αναλύσεις των ειδικών περί τρίχας τις έπεισαν. Κάποιες έπεσαν κυριολεκτικά στα πατώματα κάνοντας σκόνη την Τσανακλίδου στο ομώνυμο άσμα του Κρανουνάκη.

Ούτε και η τσαούσα Βίκυ Καγιά κατάφερε να τις βάλει σε τάξη και να τις παρηγορήσει...

Μήπως αντί για κριτές, να έβαζαν στο παιχνίδι δυο-τρεις ψυχολόγους και κανένα ψυχίατρο;
Όχι μόνο για τις κρινόμενες. Και για τους κριτές; Λέω εγώ τώρα...

Τι συμβαίνει όταν η τσαούσα Βίκυ στέκεται απέναντι από τα κοριτσάκια που τρέμουν και με ύφος Νόαμ Τσόμσκι (τουλάχιστον) τους πετάει, κοιτώντας τες ανελέητα στα μάτια: "Νομίζετε ότι είστε ωραίες; Δεν είστε ωραίες! Είσαστε οι ωραίες της γειτονιάς"; Τι τους προκαλεί;

Ψυχολογικά; Εγκεφαλικά; Καρδιακά; Όλα μαζί;

Μπας και την πληρώνει την Βίκυ η Θέκλα Πετρίδου για να της παράγει τηλεθεάτριες, μην πω ασθενείς;

Πολύ σάλιο βρε παιδί μου αυτό το Τατουάζ. Πάρα πολύ. Και ζουμιά. Ζουμιά παντού! Οι σεναριογράφοι ή έχουν βάλει σκοπό να καταρρίψουν το ρεκόρ του μακρύτερου φιλιού ή να αυξήσουν τον πληθυσμό της Κύπρου. Ίσως και τα δύο. Ποιος ξέρει;

Η εντολή που δόθηκε από τον μεγαλόσχημο μεγάλου καναλιού ήταν ξεκάθαρη και κοφτή. Σαν «ππάλα»: "Θέλω να ανέβουν άμεσα τα ποσοστά. Αύριο!"

Η παγωμάρα και η σιωπή που απλώθηκε στο γραφείο με τους υφιστάμενους ήταν η ηχηρή απάντηση. Το ανέφικτο μπορεί να τεθεί ως στόχος από μαθητευόμενους μάγους αλλά δεν μπορεί να το πετύχουν πολλοί. Εκτός κι αν έχουν κάτι από Χουντίνι...
Σε δύο μέρες τα ποσοστά σημείωσαν νέα πτώση.

Ο... χασάπης δεν απηύθυνε προς το παρόν νέο διάταγμα. Κάποιοι αναμένουν με αγωνία το νέο φιρμάνι της AGB και τρέμουν πότε θα ανοίξει ξανά το στόμα του.

Σε ποιο έντυπο συνεχίζεται η μουρμούρα για τα αυξημένα καθήκοντα των συντακτών; Κάποιοι προειδοποίησαν πως η κατάσταση δεν αντέχεται και θα σημειωθεί και νέα παραίτηση ή παραιτήσεις...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
GNTM  |  MediaBlog  |  Media  |  TV  |  Τηλεόραση

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X