ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το δάκρυ για τη Μενεγάκη και ο νικητής του «MasterChef»

Όταν η Πατέρα μιλάει σαν μητέρα για τη Μενεγάκη

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ενώ και η TV επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητά της, με τις ιδιαιτερότητες βεβαίως που έχει επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού και η ανάγκη να τηρηθούν αποστάσεις, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τα ριάλιτι που βρίσκονται σε εξέλιξη κορυφώνεται. Κυρίως για το «MasterChef» που χάρισε υψηλή τηλεθέαση και στο Star της Ελλάδας αλλά και στο Omega της Κύπρου.

Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν ότι το έπαθλο θα παιχθεί μεταξύ του Σταύρου και του (Κύπριου) Σταυρή και ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένα ντέρμπι που θα κόψει την ανάσα, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Θα είναι άραγε Κύπριος ο επόμενος Έλληνας «MasterChef»;

Στο κανάλι του Αρχαγγέλου πάντως δεν είναι αυτό το ερώτημα που απασχολεί τη διοίκηση του Omega σε σχέση με το ριάλιτι. Και αυτό είναι: Τι θα γίνουμε χωρίς «MasterChef»;

Το πρώτο αποχαιρετιστήριό της μήνυμα έδωσε δημόσια μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, την ημέρα της γιορτής της χθες, στις 21 Μαΐου. Και γράφω για το πρώτο γιατί υπολογίζω πως θα υπάρξουν και άλλα...

Όπως είπε φέτος, φεύγει από τον Alpha ύστερα από 15 χρόνια και είναι μια απόφαση που την είχε πάρει από πέρσι.

Αποκάλυψε πως στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα τη δούμε πουθενά και πως είναι έτοιμη να κάνει πράγματα που δεν είχε κάνει σε μικρότερη ηλικία. «Πράγματα που μπορεί να είναι απλά...» έγραψε όπως είπε, χωρίς όμως να διευκρινίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψή της, παρά το γεγονός πως ήταν μια επανάληψη γνωστής ήδη είδησης, έβαλε φωτιά και στα σόσιαλ μίντια και στα τηλεοπτικά μαγκαζίνο. Όλοι έχουν κάτι να πουν και κάτι να σχολιάσουν για τα τριάντα χρόνια της Μενεγάκη στην TV.

Μεταξύ αυτών και η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, η οποία μίλησε σαν μητέρα για την Ελένη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά.

«Το είδα το κορίτσι μου. Το αγαπώ πολύ, ήμασταν 10 χρόνια μαζί. Με πήραν από πάρα πολλά κανάλια και με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο, επειδή είναι ένα πλάσμα που το ξέρω από 20 χρονών και την είδα να μεγαλώνει, να αρραβωνιάζεται, να παντρεύεται, να κάνει παιδί και έχω μια ευαισθησία για αυτό το κορίτσι. Θυμάμαι ότι όταν είχε πρωτοέρθει με ρωτούσαν οι αρχισυντάκτες πώς τη βλέπω και τους έλεγα ότι δεν θα σταματάει, θα είναι καταπληκτική ως παρουσιάστρια. Τον πρώτο καιρό ήταν μαζεμένο κοριτσάκι και μου έλεγαν "βλέπεις που δεν μιλάει". Της εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή της. Λογικά θα επανέλθει στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι τη θέλει και η τηλεόραση. Είναι πρόσωπο που θέλει ο κόσμος να τη βλέπει», είπε.

Συγκινητικό, δεν λέω. Η Πατέρα που μίλησε σαν μητέρα κάτι περισσότερο γνωρίζει. Διαβάζει και τα αστέρια... Μόνο το κανάλι και τη νέα εκπομπή δεν μας έχει πει.

Εγώ πολλά δάκρυα βλέπω στις επόμενες εκπομπές. Και δεν διαβάζω ούτε τ' αστέρια.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη μάχη της τηλεθέασης τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό αναδείχθηκε χθες ο Alpha, με τον ΑΝΤ1 να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και το Omega να πέφτει στην τρίτη.

Στη γενική τηλεθέαση, την τέταρτη θέση κατέλαβε το ΡΙΚ1 και την πέμπτη θέση το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό το Sigma ισοβάθμισε με το Omega στην τρίτη θέση και την πέμπτη θέση κατέλαβε το ΡΙΚ1.

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 15,1%
ANT1: 12,7%
OMEGA : 10,2%
PIK1: 10,1%
SIGMA: 8%
PIK2: 1,5%
ΕRΤ World: 1,2%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:
ALPHA: 16,4%
ANT1: 15,7%
OMEGA: 8%
SIGMA: 8%
PIK1: 6,3%
PIK2: 1%
ΕRΤ World: 0,6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση