ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το «Bachelor», το τηλεοπτικό restart και το ξεκατίνιασμα

Οι μηχανές των καναλιών φουλάρουν

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Θεαματικό είναι το restart που κάνει η τηλεόραση μετά τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Οι σειρές αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα και νέες εκπομπές βρίσκονται στα σκαριά, μεταξύ αυτών και νέα ριάλιτι!

Οι καναλάρχες έχουν φαίνεται αντιληφθεί πως η τηλεοπτική ψυχαγωγία έχει λείψει από τους τηλεθεατές οι οποίοι κατέφυγαν σε άλλες πηγές και ετοιμάζονται για να πάρουν τους τηλεθεατές και το... αίμα τους πίσω.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρουν και κατά πόσο η ψυχαγωγία που θα προσφέρουν θα χαρακτηρίζεται από ποιότητα ή από... λιτότητα.

Όπως πληροφορούμαι από πηγές μου σε όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου, ετοιμάζονται εντατικά τα επεισόδια των σειρών που σταμάτησαν λόγω κορωνοϊού ενώ κάποια ετοιμάζουν και νέες εκπομπές, όπως σας είχα έγκαιρα ενημερώσει. Προς το παρόν όμως δεν ανακοινώνουν τα σχέδιά τους αφού δεν έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα ώστε και τα γυρίσματα να γίνονται απρόσκοπτα και να υπάρξει αξιόπιστη ροή προγράμματος.

Όλα σχεδόν τα κυπριακά κανάλια στηρίζονται στις εκπομπές που λαμβάνουν από την Ελλάδα και αναμένουν τα χαρμόσυνα νέα για τα νέα επεισόδια σειρών και άλλων εκπομπών.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Alpha Ελλάδας ο οποίος ανακοίνωσε πριν καλά-καλά αρθούν τα μέτρα για την πανδημία την έναρξη ενός νέου ριάλιτι. Πρόκειται για το «The Bachelor», το οποίο μπορεί να μην αποτελεί την επιτομή της ποιότητας αλλά έφερε πολύτιμη τηλεθέαση όπου κι αν προβλήθηκε.

Το ριάλιτι έχει ιστορία 18 ετών στην αμερικανική τηλεόραση και προβάλλεται σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Κροατία, το Ισραήλ και η Πολωνία.

Τώρα παίρνει σειρά και η Ελλάδα και ίσως και η Κύπρος, ποιος ξέρει;

Το σενάριο του ριάλιτι προνοεί για ένα άνδρα, ελεύθερο και μάλλον ωραίο, ο οποίος αναμένει όσες κοπέλες τολμήσουν να λάβουν μέρος στη διεκδίκησή του να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες για να κερδίσουν την προσοχή του. Μία από τις υποψήφιες θα κερδίσει και αυτή θα δεχτεί πρόταση γάμου από τον πρωταγωνιστή εργένη και θα γίνει η μελλοντική σύντροφός του!

Κανονικό προξενιό δηλαδή με τη διαφορά ότι θα γίνει μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Με το αναμενόμενο κουτσομπολιό και ξεκατίνιασμα βεβαίως...

Θυμάστε το αλήστου μνήμης «Power of Love»; Υποψιάζομαι πως αυτό θα είναι χειρότερο.

Κάτι λέγαμε για ποιότητα;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχθηκε χθες το Omega στη γενική τηλεθέαση ενώ στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1.

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν το Omega, δεύτερος ο Alpha, τρίτος ο ΑΝΤ1, τέταρτο το ΡΙΚ1 και πέμπτο το Sigma.
Στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, τη δεύτερη ο Alpha, την τρίτη το Omega, την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη το ΡΙΚ1.

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
OMEGA : 13,7%
ALPHA: 12,3%
ANT1: 11,5%
PIK1: 10,3%
SIGMA: 9,4%
PIK2: 2,4%
ΕΡΤ World: 1,4%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:
ANT1: 13,8%
ALPHA: 12,5%
OMEGA: 12,4%
SIGMA: 10%
PIK1: 5,3%
PIK2: 2,3%
ERT WORLD: 0,4%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X