ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το αστέρι του Σταυρή και οι φωτογραφίες με τον δήμαρχο

Ο Σταυρής μου φαίνεται ισχυρός και ελπίζω πως θα ξεπεράσει γρήγορα το πανηγύρι της δημοσιότητας

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τελείωσε το «Masterchef» και ο Κύπριος Σταυρής ο οποίος ήρθε δεύτερος, μπορεί να μην κατέκτησε το έπαθλο αλλά έγινε σταρ πρώτης γραμμής.

Δεν λέω, ντόμπρο το παιδί αν και παρορμητικό και μαγειρικά άξιο. Έφτασε στον τελικό με το σπαθί του και σίγουρα θα μπορούσε να κέρδιζε αυτός τον τίτλο.

Με λίγα λόγια, η εντύπωση που μου άφησε ο Σταυρής ήταν θετική, παρά τα όσα γράφτηκαν και λέχθηκαν για τις ξεκάθαρες και μερικές φορές σκληρές τοποθετήσεις του έναντι συμπαικτών του. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν «αυθεντικό Κύπριο» και παρά το ότι οι ιδιότητες του «αυθεντικού Κύπριου» δεν είναι ξεκάθαρες, κάτι το «πολύ κυπριακό» όντως το έχει!

Και επέστρεψε το παιδί στην πατρίδα του Κύπρο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρνακα. Και ακολούθησε χαμός, όλοι έτρεξαν να τον συναντήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να αναρτήσουν την κοινή φωτογραφία και να πάρουν λίγη από τη λάμψη του νέου αστεριού. Ακόμα και ο δήμαρχος της Λάρνακας ήπιε μαζί του καφέ σε καφετέρια, φωτογραφήθηκε στο πλάι του και η φωτογραφία πήρε τον δρόμο των σόσιαλ μίντια.

Πανίσχυρο το γυαλί.

Αλλά και ο Σταυρής μου φαίνεται ισχυρός και ελπίζω πως θα το ξεπεράσει γρήγορα το πανηγύρι της δημοσιότητας και θα αφοσιωθεί στη μαγειρική του, όπου απέδειξε ότι μια χαρά τα καταφέρνει.

Άντε και με δική του, προσωπική μαγειρική εκπομπή.

Όντως ψήνεται;...

Παρακολουθώ τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμα και αυτές του ΡΙΚ που παλαιότερα ήταν ιδιαίτερα προσεκτικό στο τι μετέδιδε, και απορώ άν πολλές από αυτές τις παρακολουθούν πριν από τη μετάδοσή τους κάποιοι αρμόδιοι και... ποιοι.

Η τάση είναι πολλοί τηλεπαρουσιαστές, ακόμα και σε θεωρούμενες «σοβαρές» εκπομπές να κάνουν... διαγωνισμό κυπριακής διαλέκτου αλλά επιτηδευμένα προκαλώντας σε αρκετές περιπτώσεις αβίαστα τον γέλωτα των τηλεθεατών. Φαίνεται πως είναι κάποια τάση ή μια έντονη φάση αντιγραφής όπου ο ένας τηλεπαρουσιαστής, τηλεπαρουσιάστρια αντιγράφουν συναδέλφους τους και πάει... λέγοντας.

Καμιά ένσταση στη χρήση της κυπριακής διαλέκτου εκεί και όπου επιβάλλεται ή σε στιγμές όπου πρέπει να τονιστεί κάτι ή ακόμα και σε όλες τις εκπομπές κάποιου καναλιού εάν αυτό είναι επιλογή του. Κάποιοι όμως δεν αρκεί που κακοποιούν την κοινή Ελληνική, τώρα κακοποιούν και την κυπριακή διάλεκτο.

«Έλεος!» που λένε και στα πάνελ...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο Alhpa ήταν ο πρώτος σταθμός χθες στη γενική τηλεθέαση ενώ ο ΑΝΤ1 ήταν ο πρώτος σταθμός στο δυναμικό κοινό.

Στη γενική τηλεθέαση τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, την τρίτη το Omega, την τέταρτη το ΡΙΚ1 και την πεμπτη το Sigma.
ενώ στο ειδικό κοινό τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1.

Στο δυναμικό κοινό τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Alpha, την τρίτη θέση το Sigma, την τέταρτη θέση το Omega και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

ALPHA: 11,2%
ANT1: 10,7%
OMEGA: 10.6%
PIK1: 9,2%
SIGMA: 8,5%
PIK2: 1,8%
ERT WORLD: 1,3%

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 13,1%
ALPHA: 11,5%
SIGMA: 8,9%
OMEGA : 8,7%
PIK1: 3%
PIK2: 1,9%
ΕRΤ World: 0,9%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X