ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το αδιέξοδο του Survivor μετά τις αποχωρήσεις και η αναμονή για τους Friends

Τα «Φιλαράκια» έρχονται για ένα μοναδικό reunion και ο πλανήτης αναμένει με αγωνία

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Νέα επεισόδια αρχίζουν για τα σεξουαλικά εγκλήματα στην ελληνική showbiz, αφού κάποιοι εκ των πρωταγωνιστών και κατηγορουμένων οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

Τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά και νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια φανερώνοντας ότι ο κόσμος του θεάματος στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου όπως τον βλέπουμε στην τηλεόραση, στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Φαίνεται πως το καλοκαίρι θέαμα θα γίνει ξανά ο κόσμος του θεάματος, όχι με μυθοπλασία πια αλλά με τις πραγματικές ζωές ορισμένων από τους πρωταγωνιστές του.

Πρόκειται για μια τραγωδία με πραγματικά θύματα και πραγματικούς θύτες η οποία θα παιχτεί πια στις αίθουσες των δικαστηρίων και μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων θα αναδείξει μια πληγή που βρισκόταν για δεκαετίες κρυμμένη.

Με τα θύματα να βιώνουν την βία χωρίς ελπίδα για δικαίωση, μέχρι τη στιγμή που άνοιξαν τα στόματα.

Ο λόγος όμως είναι πια στο δικαστήριο και εκεί είναι στραμμένοι όλοι οι προβολείς.

Χαμός γίνεται στα σόσιαλ μίντια αλλά και στην κανονική ζωή για τις εθελοντικές αποχωρήσεις σημαντικών παικτών του Survivor. Μετά την πρώτη ανατροπή με την αποχώρηση του «πρίγκιπα» James Καφετζή, ο οποίος θεωρείτο ένα από τα φαβορί του ριάλιτι, μιας και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς παίκτες, ακολούθησε η αποχώρηση του φίλου του και επίσης φαβορί, Νίκου Μπάρτζη.

Ο James, με τον τρόπο που αποχώρησε, έγινε ήρωας στο Twitter με μια ατάκα του να γίνεται viral. Πρόκειται για την ατάκα του «Το έπαθλό μου είναι ο Νίκος», την οποία έκανε για τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη που τον ακολούθησε εκτός παιχνιδιού λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα στην Ρόδο όπου έφτασε μετά την αποχώρησή του ο James έγινε δεκτός με τιμές ήρωα και… πρίγκιπα από πλήθος κόσμου. Μια όντω πρωτόγνωρη κίνηση λόγω και της κατάστασης της με την πανδημία.

Ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το Survivor λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατό του.

Και τα δύο φαβορί του ριάλιτι φαίνεται να είναι για πολλούς χρήστες των σόσιαλ μίντια οι νικητές του Survivro αν διαβάσει κάποιος όσα αποθεωτικά γράφονται γι’ αυτούς.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έγραψε στο Twitter: «Δυστυχώς έχασε το ενδιαφέρον του το παιχνίδι τώρα.. Μετά την αποχώρηση του James και του Νίκου δεν θα ναι το ίδιο.. Δεν θα παρακολουθώ πια, εάν γίνει κάτι spicy ενημερώστε παιδιά..» για να λάβει πολλές απαντήσεις που του έλεγαν ότι κανένας δεν θα μπορεί να τον ενημερώνει για κάτι… spicy αφού κανένας δεν θα βλέπει πια το παιχνίδι.

Και ενώ ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο για το πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι, όχι τώρα αλλά και στο μέλλον, πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν ότι τελικά τιμωρείται για την επιμονή του να «ξεχειλώσει» το ριάλιτι με παρατάσεις που τελικά του στοίχισαν.

Τώρα όλα φαίνεται να έχουν ανατραπεί και το ενδιαφέρον για τον τελικό του ριάλιτι μάλλον έχει παγώσει, μαζί με τους παραγωγούς του…

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε σήμερα ότι δόθηκε παράταση δέκα ημερών στο παιχνίδι και ο τελικός θα γίνει τον Ιούλιο στην Ελλάδα. Όπως μεταδίδεται από την Αθήνα, η πιθανότερη ημερομηνία για τον τελικό είναι η 17η Ιουλίου.

Πρόσφατα έγινε γνωστή και η ημερομηνία για μετάδοση του ενός και μοναδικού επεισοδίου από την ιστορική σειρά τα “φιλαράκια”, την οποία δεν θα ήθελα να μην καταγράψω. Ως γνωστόν η παλιοπαρέα συναντήθηκε και ολοκλήρωσε πριν από δύο εβδομάδες τα γυρίσματα για το νέο, πολυαναμενόμενο επεισόδιο που θα λέγεται «The One With The Reunion». Η ανακοίνωση της πρεμιέρας του ιστορικού reunion έγινε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της σειράς, τα έξι φιλαράκια Jennifer Aniston, Courtney Cox, Liza Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer και Matt LeBlanc, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία πήραν… φωτιά. Όπως ανακοίνωσαν το επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 27 Μαΐου από την πλατφόρμα HBO Max. Και από εκείνη τη στιγμή εκατομμύρια τηλεθεατές σημείωσαν την μέρα και έχουν κάτι καλό να περιμένουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X