ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τηλεοπτικές εκπλήξεις στην εποχή του κορωνοϊού

«Κύριε Ασκητή ο κορωνοϊός σκοτώνει το σεξ;»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ευτυχώς ο Νίκος Νουρής έσωσε την κατάσταση με τη διακίνηση των δημοσιογράφων μετά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό.
Με τη ψεσινή δήλωση του υπουργού Εσωτερικών αναιρείται η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών για τις διακινήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ και επανέρχεται η «κανονικότητα» στην άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και της ενημέρωσης του κοινού...

Πάντως πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι τρέχουν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να προλάβουν τις εξελίξεις θα έδιναν πολλά για να μπορούσαν να μείνουν στην ασφάλεια του σπιτιού τους μαζί με την οικογένεια τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Κύριε Ασκητή ο κορωνοϊός σκοτώνει το σεξ;»

Και τηλεοπτικές εκπλήξεις έχει η περίοδος του κορωνοϊού στην Κύπρο. Εκεί που όλοι βάζουν επαναλήψεις επί επαναλήψεων και προσπαθούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμα τους αυξάνοντας τη διάρκεια των επικαιρικών εκπομπών, ο Αlpha Κύπρου κάνει πρεμιέρα με νέα σειρά!

Πρόκειται για το «Έρωτας μετά», ένα ερωτικό θρίλερ το οποίο αρχίσει να μεταδίδεται από την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 22.00 με γνωστούς ηθοποιούς και το οποίο έχει ήδη κάνει αίσθηση από τα διαφημιστικά τρέιλερ που προβάλλει ο Alpha.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που υποβάλλονται αυτή τη περίοδο είναι ποια τηλεόραση θα έχουμε στη μετά την κορωνοϊό εποχή. Σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν χάσει τον μπούσουλα με την διακοπή γυρισμάτων και προβολών του μεγαλύτερου μέρους των εκπομπών τους.

Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επανέλθει και εάν θα επανέλθει η κατάσταση και ποιες θα είναι οι προτεραιότητες στη μετά τον κορωνοϊό εποχή.

Ούτε προγραμματισμός, ούτε καν πρόβλεψη μπορεί να γίνει σε μια περίοδο που και η διαφήμιση και η τηλεθέαση έχουν πάρει την κατιούσα. Και αυτό όχι μόνο για την τηλεόραση αλλά για όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.

Και όπως πάντα, τα μεγάλα θύματα θα είναι οι εργαζόμενοι. Με τη διαφορά ότι σοβαρό κόστος αυτή τη φορά ενδέχεται να έχουμε και στην αξιόπιστη και πλήρη ενημέρωση.

«Κύριε Ασκητή ο κορωνοϊός σκοτώνει το σεξ;», ρώτησε τηλεπερσόνα με κάθε σοβαρότητα τον γνωστό σεξολόγο.
-Μήπως κάποιος να της πει ότι ο κορωνοϊός σκοτώνει πρώτα τους ανθρώπους και την ίδια τη ζωή;...

 Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση αλλά και στο δυναμικό κοινό αναδείχθηκε χθες το Omega. Στη γενική τηλεθέαση δεύτερος σταθμός ήταν το ΡΙΚ1, τρίτος ο ΑΝΤ1, τέταρτο το Alpha, και πέμπτο το Sigma.

Πρώτος σταθμός στο δυναμικό κοινό ήταν χθες και πάλι το Omega, δεύτερος ο ΑΝΤ1, τρίτος ο Alpha, τέταρτο το Sigma και πέμπτο το ΡΙΚ1.
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά που πέτυχαν χθες τα κυπριακά κανάλια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen:

Η σειρά των καναλιών στη γενική τηλεθέαση για τη χθεσινή μέρα:
OMEGA : 15,7%
PIK1: 13,8%
ANT1: 12,9%
ALPHA: 10,8%
SIGMA: 7,4%
PIK2: 1,7%
ΕΡΤ World: 1,3%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA: 15,1%
ANT1: 14,9%
ALPHA: 9,9%
SIGMA: 7,8%
PIK1: 7,2%
PIK2: 1,4%
EΡT World: 0,7%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X