ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τι θα γίνει με τον «Αδύναμο Κρίκο» και τον Τάσο Τρύφωνος; (vid)

Ποιο νέο τηλεπαιχνίδι έχει προταθεί στον Τάσο;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ανησυχία κατέλαβε πολλούς φανατικούς τηλεθεατές του «Αδύναμου Κρίκου» μετά τις πληροφορίες ότι το τηλεπαιχνίδι προβάλλεται φέτος για τελευταία σεζόν από το ΡΙΚ. Τόσο ο Τάσος Τρύφωνος όσο και το ΡΙΚ είχαν προ καιρού συμφωνήσει πως η τρίτη σεζόν θα ήταν και η τελευταία και δεν θα υπάρξει συνέχεια στο ομολογουμένως επιτυχημένο πρόγραμμα που ανέβασε πολύ τις μετοχές του ΡΙΚ. Και του Τρύφωνος βεβαίως, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση και κατάφερε να το κάνει «δικό» του και στη συνέχεια να το επεκτείνει και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Κατάφερε μάλιστα και μια παγκόσμια πρωτιά: ένας παρουσιαστής να το παρουσιάζει σε δύο χώρες την ίδια τηλεοπτική περίοδο!

Απ' όσα ακούω, το πρόγραμμα στον ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί κανονικά αφού ο σταθμός και οι τηλεθεατές το θέλουν.

Εκείνο όμως που αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για πολλούς τηλεθεατές που ακολουθούν τον Τάσο Τρύφωνος είναι τα επόμενά του βήματα στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το ΡΙΚ ενδιαφέρεται να συνεχιστεί η εκπομπή συνεντεύξεων «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» και το θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση με νέα, ενισχυμένη πρόταση προς τον παρουσιαστή.

Παράλληλα, όμως, ο Τάσος έχει δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση καθημερινού τηλεπαιχνιδιού από μεγάλο ιδιωτικό κανάλι. Πρόκειται για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «THE CASE» του ITV που προβάλλεται με επιτυχία σε αρκετές χώρες: ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Αυστραλία, Ισραήλ κ.ά.

Και κάπου εδώ τα πράγματα μπλέκονται, αφού σύμφωνα με την πηγή μου, το ΡΙΚ επέστρεψε στον Τάσο με αντιπρόταση για νέο τηλεπαιχνίδι σε αντικατάσταση του Κρίκου ενώ παράλληλα θα συνεχίζεται το «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ».

Ο Τάσος φέρεται να έχει ήδη συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες με τα δύο κανάλια, τα οποία τώρα αναμένουν την απόφασή του.

Το σίγουρο είναι πως η νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει εκπλήξεις και ανακατατάξεις. Όπως ακούω και από άλλα τηλεοπτικά κανάλια, γίνονται σημαντικές κινήσεις για ανασύνταξη και στο θέμα των ψυχαγωγικών αλλά και των ενημερωτικών εκπομπών. Ένα δε κανάλι ετοιμάζει πλήρη αναδόμηση του δελτίου ειδήσεων...

Με την ευκαιρία, σας θυμίζω και τη δήλωση του Τάσου Τρύφωνος όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αναλάβει την παρουσίαση ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Απάντησε: «Αφού το έκανε η Τζώρτζια Παναγή, να μην το κάνω και εγώ; Θα μπορούσα να κάνω ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά εντάξει... τηλεπαιχνίδι, talk show... νομίζω ότι είμαι πολυεργαλείο, μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα».

Και ενώ αναμένουμε να συμβούν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα και να δούμε ποια θα είναι η τηλεοπτική στέγη του πολυεργαλείου Τάσος, ένα βασανιστικό ερώτημα με τρώει: Αν ο Κύπριος Σταυρής κερδίσει τελικά το «MasterChef» (και μακάρι να το πάρει το παιδί), τι θα λέει για τον εαυτό του; Πώς θα περιγράφει την επιτυχία του και ποια άλλα εντυπωσιακά επίθετα θα βρει αφού τα έχει χρησιμοποιήσει ήδη όλα αυτοσυστηνόμενος;

 

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχθηκε χθες ο Alpha, ο οποίος πήρε την πρωτιά στη γενική τηλεθέαση και τη δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό. Τη δεύτερη θέση στη γενική τηλεθέαση αλλά την πρώτη στο δυναμικό κοινό έλαβε ο ΑΝΤ1.

Στη γενική τηλεθέαση, πρώτος σταθμός ήταν ο Alpha, δεύτερος ο ΑΝΤ1, τρίτο το Omega, τέταρτο το ΡΙΚ1 και πέμπτο το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό, την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, τη δεύτερη ο Alpha, την τρίτη το Omega, την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη το ΡΙΚ1.

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 13,3%
ANT1: 12%
OMEGA : 11,2%
PIK1: 10,9%
SIGMA: 7,8%
PIK2: 1,5%
ΕRΤ World: 1,1%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:
ANT1: 17,2%
ALPHA: 13%
OMEGA: 9,4%
SIGMA: 7,8%
PIK1: 4,4%
PIK2: 1,1%
ERT WORLD: 0,1%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X