ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Θα πάει ο Τάσος στο Big Brother 2;

Μάθατε ότι ο Λούης... πάει Γιουροβίζιον;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ένα πρόσωπο όντως έκπληξη ακούστηκε ως υποψήφιο για να παρουσιάζει τον νέο κύκλο του ριάλιτι Big Brother, το Big Brother 2. Πρόκειται για τον δικό μας Τάσο Τρύφωνος ο οποίος παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ με μεγάλη επιτυχία τον «Πιο αδύναμο κρίκο». Όπως λέχθηκε σε τηλεοπτικά μαγκαζίνο στην Ελλάδα, για την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου της εκπομπής ακούστηκαν και τα ονόματα των Ελεωνόρα Μελέτη και Γιώργου Τσαλίκη, τα οποία όμως φαίνεται να έχουν απορριφθεί.

Ο Τάσος δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί στο θέμα αλλά φαίνεται να εδραιώνεται ως εθνικός πια παρουσιαστής και δεν ξέρω πως θα το πάρει ο Λούης…

Μια και είπα Λούης, τα μάθατε τα νέα; Ότι ο Λούης Πατσαλίδης θα σχολιάσει χιουμοριστικά τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό διαγωνισμό του τραγουδιού της Γιουροβίζιον; Πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ που έγινε τις προάλλες (όχι την Πρωταπριλιά) και ανέφερε ότι ο Λούης αποδέχθηκε την πρόταση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να προσθέσει στις χρηστικές πληροφορίες της περιγραφής και το μοναδικό του χιούμορ αφιλοκερδώς, αφού ο διαγωνισμός προσφέρει εκτός από θέαμα και στιγμές γέλιου.

Ως γνωστόν ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον επανέρχεται μετά από τη διακοπή ενός χρόνου λόγω της πανδημίας και το ενδιαφέρον είναι σημαντικά αυξημένο. Ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος με την Ελενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «ΕL DIABLO» θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου. Ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου. Το ΡΙΚ θα προβάλει και τα τρία σόου τόσο από το ΡΙΚΕΝΑ όσο και από το ΡΙΚHD στις 10.00 τo βράδυ.

Εάν διερωτάστε ποιες είναι οι πρώτες εκπομπές σε τηλεθέαση στην Ελλάδα σας πληροφορώ ότι χθες Κυριακή στη λεγόμενη prime time η μάχη ήταν σκληρή. Αλλά την πρωτιά την πήρε αδιαμφισβήτητα το Survivor (ΣΚΑΪ). Για τη δεύτερη θέση μονομάχησαν το Your Face Sounds Familiar (YFSF) (ΑΝΤ1) και Σιωπηλός Δρόμος (MEGA) με νικητή το YFSF στη γενική τηλεθέαση και τον Σιωπηλό Δρόμο να κερδίζει στο δυναμικό κοινό. Όπως γράφουν ελλαδικά ΜΜΕ, ο Σιωπηλός Δρόμος φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις και διατηρεί το κοινό που κέρδισε, ξεπερνώντας το YFSF.

Αναλυτικά η τηλεθέαση χθες στην Ελλάδα για τις τρεις πρώτες εκπομπές ήταν:

Δυναμικό κοινό:

Survivor 32.6%

Σιωπηλός Δρόμος 14.9%

YFSF 12.1%

Γενικό κοινό:

Survivor 32.7%

YFSF 15%

Σιωπηλός Δρόμος 12.6%

Όπως σημειώνει η εταιρεία μετρήσεων Nielsen, τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην Nielsen.

Για την τηλεθέαση των καναλιών της Κύπρου θα σας έχω νέα στη στήλη της Τετάρτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X