ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Θα γίνει το «MasterChef»... «Big Brother»;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Την έναρξη του «Big Brother» αναμένουν πως και πως κάποιοι για να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης. Ιδιαίτερα στην Κύπρο κάποιοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα αφού ο Μεγάλος Αδελφός προβάλλει ως η ύστατη λύση σωτηρίας.

Πάντως στην Ελλάδα άρχισαν οι αντιδράσεις πριν ακόμα αρχίσει η προβολή του ριάλιτι που προγραμματίζεται για τα μέσα του μήνα.
Επώνυμοι κατακεραυνώνουν και την παραγωγή και το γεγονός ότι υπήρξαν 10.000 υποψήφιοι για να μπουν στο σπίτι.
Μεταξύ αυτών είναι ο Δημήτρης Σταρόβας και η Ζέτα Δούκα η οποία χαρακτήρισε την επαναφορά του «Big Brother» ως πισωγύρισμα.
-Πες τα χρυσόστομη...

Για κάποιους ο Μεγάλος Αδελφός προβάλλει ως η ύστατη λύση σωτηρίας

Για ένα είμαι σίγουρος, ότι η κόντρα μεταξύ «Big Brother» και «MasterChef» θα φτάσει στα άκρα. Ήδη το «MasterChef», πριν ακόμη αρχίσει να προβάλλεται το αντίπαλο ριάλιτι, άρχισε να κλέβει από τις πρακτικές του Μεγάλου Αδελφού. Ο κριτής Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πως στο σπίτι του «MasterChef» υπάρχουν ζευγαράκια. Παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι ανάμεσα σε παίκτες του ριάλιτι έχουν δημιουργηθεί σχέσεις παραπάνω από φιλικές, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό μέσα στο σπίτι αλλά και στο πλατό. «Και εντός εισαγωγικών τους τρολάρουμε» ανέφερε. 

-Λέτε μόλις αρχίσει το «Big Brother» να τους αποκαλύψουν κιόλας;

Μέτωπο και με την Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) άνοιξε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης. Οι επικρίσεις του με ονομαστικές αναφορές σε δημοσιογράφους του ΡΙΚ και σε άλλους λειτουργούς των ΜΜΕ ενόχλησε την ΕΣΚ η οποία του απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Θεωρούμε τουλάχιστον άστοχο και δόκιμο συνάδελφοι δημοσιογράφοι να στοχοποιούνται και να δέχονται προσωπικές επιθέσεις είτε μέσω της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, είτε μέσω αναρτήσεων του Γενικού Ελεγκτή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης». Και ο Γενικός Ελεγκτής ανταπάντησε πως
αφήνει την ΕΣΚ στην κρίση των πολιτών...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το MasterChef έκανε και χθες το θαύμα του και το Omega βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό αλλά όχι και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, όπως προηγουμένως.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Alpha, στην τρίτη θέση το ΡΙΚ1, στην τέταρτη ο ΑΝΤ1 και στην πέμπτη το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε το Omega, τη δεύτερη ο ΑΝΤ1, την τρίτη ο Alpha την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη το ΡΙΚ1.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη Γενική τηλεθέαση τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA : 16,2%
PIK1: 13,8%
ALPHA: 14,3%
ANT1: 13,5%
SIGMA: 7,5%
ΕΡΤ WORLD: 2,1%
ΡΙΚ2: 1,2%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά των τηλεοπτικών καναλιών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA: 19,4%
ANT1: 15,5%
ALPHA: 13,2%
SIGMA: 7,7%
PIK1: 7,1%
ERT WORLD: 1,2%
ΡΙΚ2: 0,6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X