ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Θα φάει ο κορωνοϊός και τη Γιουροβίζον;

Ποιο κανάλι ψάχνει και ψάχνει και ψάχνει την εκπομπή που θα το βγάλει από τα μαύρα τάρταρα της τηλεθέασης;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες οι ενημερωτικές εκπομπές με κυρίαρχο θέμα το κλείσιμο των οδοφραγμάτων και την ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Ομολογώ πως δεν είδα και δεν άκουσα κάτι το διαφορετικό σε κάποια από τις πολλαπλές εκπομπές που παρακολούθησα. Μια διεισδυτική ματιά που να προχωράει τα πράγματα λίγο πιο κάτω. Δηλώσεις, αντιδηλώσεις, ανταγωνισμοί και πολιτικές ατάκες πολυφορεμένες... Και ο καθένας τα δικά του ως συνήθως. Και από σοβαρές αναλύσεις μία από τα ίδια. Αναλυτές που περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι επαναλαμβάνοντας εαυτούς. Ένα να δεις, τα είδες όλα.

-Ποιο κανάλι ψάχνει και ψάχνει και ψάχνει την εκπομπή που θα το βγάλει από τα μαύρα τάρταρα της τηλεθέασης;
Πηγή μου από το συγκεκριμένο κανάλι μου έλεγε προχθές πως «κάπου έχουμε παρεξηγήσει το ταξίδι για την Ιθάκη και μας έγινε συνήθεια. Μείναμε στο ψάξιμο και μείναμε και από λεφτά. Τώρα ούτε ψάξιμο, ούτε Ιθάκη μπορούμε να ονειρευτούμε»

Τα μάθατε τα νέα; Η Γιουροβίζιον κινδυνεύει από τον κορωνοϊό! Ναι, η είδηση είναι τσεκαρισμένη και λέει πως εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο ματαίωσης της. Για την ακρίβεια εκπρόσωπος του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου NPO δήλωσε ότι οι διοργανωτές θα ακολουθήσουν τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών υγείας προκειμένου να αποφασίσουν ποια μορφή θα λάβει η εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 12-16 Μαΐου.

Κανείς δεν έχει μιλήσει επίσημα για ματαίωση ολόκληρου του φετινού διαγωνισμού αλλά εάν προκύψει ακύρωση της συμμετοχής του κοινού θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τον θεσμό. Υπάρχει βέβαια η επιλογή ο διαγωνισμός να γίνει για πρώτη φορά σε «πολύ κλειστό» κύκλο με τους καλλιτέχνες και μόνο. Κάτι που είναι σίγουρο ότι θα κλέψει από τη λάμψη της μεγαλύτερης γιορτής της ευρωπαϊκής μουσικής.

Ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον παραδοσιακά γίνεται ενώπιον δεκάδων χιλιάδων θεατών ενώ η τηλεοπτική του μετάδοση προσελκύει το ενδιαφέρον περίπου 200 εκατ. ανθρώπων...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το Omega βρέθηκε χθες στη πρώτη θέση της τηλεθέασης μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών της Κύπρου. Τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό.
Στη γενική τηλεθέαση δεύτερος σταθμός ήταν το ΡΙΚ1, τρίτος ο ΑΝΤ1 και τέταρτος ο Alpha με ποσοστά γύρω στο 13,5%. Την πέμπτη θέση κατέλαβε το Sigma με πολύ χαμηλό ποσοστό που έφτανε σχεδόν το μισό των υπολοίπων.

Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά διατήρησε και πάλι το Omega με τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τον Alpha στην τρίτη και το Sigma στην τέταρτη. Το ΡΙΚ1 με ένα πολύ χαμηλό ποσοστό βρέθηκε στη πέμπτη και τελευταία θέση.
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά που πέτυχαν χθες τα κυπριακά κανάλια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen:

Στη Γενική τηλεθέαση :
OMEGA : 16,8%
PIK1: 13,7%
ANT1: 13,6%
ALPHA: 13,4%
SIGMA: 7,8%
ΕΡΤ World: 1,5%
PIK2: 1,1%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA: 19,5%
ANT1: 14,5%
ALPHA: 11,2%
SIGMA: 9,1%
PIK1: 6%
PIK2: 0,8%
EΡT World: 0,7%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X