ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Τα τηλεοπτικά κανάλια, η άνοδος, η πτώση και τα μαθήματα

Χαράς ευαγγέλια για το Netflix, η Ελισάβετ ετοιμάζεται να μηνύσει το "The Crown"...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Δυο κανάλια, δυο ιστορίες…

Ενώ μεγάλο κανάλι την βγάζει, δεν την βγάζει άλλο κάνει μεγαλεπίβολα σχέδια για δημιουργία νέων υποδομών. Τα νέα των τηλεοπτικών σταθμών της Κύπρου δείχνουν όντως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Το ένα μεγάλο κανάλι όντως βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για χρόνια τώρα. Τα χρέη εκατομμυρίων και η προσπάθεια να εξεύρει επενδυτές συζητούνται εδώ και πολύ καιρό χωρίς θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο… αντέχει. Μπορεί στον πίνακα των τηλεμετρήσεων να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά, να μην έχει πια δικές του παραγωγές όπως παλιά και να περιορίζεται σε μια-δύο νέες εκπομπές, οι εργαζόμενοι να διαμαρτύρονται και να ψάχνουν αλλού για δουλειά αλλά προς το παρόν βρίσκεται εντός των πέντε μεγάλων. Κραταιό δεν είναι αλλά… κρατάει.

Το άλλο μεγάλο κανάλι γίνεται μέρα με την ημέρα μεγαλύτερο. Η ανοδική του πορεία καταγράφεται και στις τηλεμετρήσεις αλλά και στις… διαφημίσεις. Τα έσοδα φαίνεται να τα πηγαίνουν τόσο καλά όσο και τα έξοδα. Με έξυπνες κινήσεις και συνετή διοίκηση κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω στον τηλεοπτικό χάρτη της Κύπρου και να αφήσει πίσω του κανάλια με μεγαλύτερη ιστορία. Οι εργαζόμενοι σε αυτό δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους εργοδότες στον χώρο των ΜΜΕ.

Η αναφορά δεν γίνεται για σκοπούς σύγκρισης. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα στελέχη του επιτυχημένου καναλιού εργάζονταν προηγουμένως σε αυτό που σήμερα αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα…

Η Βασίλισσα δεν βλέπει Filmnet….

Φήμες φέρουν την Βασίλισσα Ελισάβετ να ετοιμάζει μήνυση στο Netflix για τη νέα σεζόν του «The Crown», όπως έγραψε η εφημερίδα SUN. Η βασιλική οικογένεια σύμφωνα με το δημοσίευμα ανησυχεί πολύ για τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστούν μέσα από τη σειρά γι’ αυτό και λαμβάνουν συμβουλές από τους νομικούς τους συμβούλους και ετοιμάζονται για προσφυγή στη δικαιοσύνη. Η εφημερίδα αποκαλύπτει μάλιστα και τα δικηγορικά γραφεία που εμπλέκονται. Χαράς ευαγγέλια για το Netflix που δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερη διαφήμιση για την 5η σεζόν του “The Crown”.

Τι είναι όμως αυτό που ενοχλεί τους εστεμμένους της Βρετανίας; Το γεγονός ότι ο πέμπτος κύκλος της πολύκροτης σειράς θα παρουσιάσει την πιο σκοτεινή πλευρά του Παλατιού. Τη σχέση του Κάρολου με την Νταϊάνα, τον παράνομο δεσμό του πρίγκιπα, τις διατροφικές διαταραχές της πριγκίπισσας αλλά και τον τραγικό θάνατό της. Στα κουτσομπολίστικα σάιτ δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες για όσα θα περιλαμβάνουν τα νέα επεισόδια του “The Crown”, ενώ αναφέρεται έντονα και το γεγονός ότι το… εξόριστο ζεύγος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγαν έχουν ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων με το Netflix…

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X