ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Tα ριάλιτι, οι επώνυμοι, οι... ανώνυμοι και τα νούμερα

Στο φόρτε τους είναι οι διαρροές για την τελική τριάδα του GNTM

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η μεγάλη μάχη των ριάλιτι

Η μάχη των ριάλιτι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το ίδιο και τα κουτσομπολιά και οι πληροφορίες που διαρρέουν. Είτε πρόκειται για αλήθειες είτε για σκόπιμες διαρροές. Τόσο για όσα ριάλιτι πλησιάζουν στο τέλος τους όσο και για αυτά που αναμένεται να αρχίσουν τον νέο τους κύκλο και αποτελούν τη νέα επένδυση των καναλιών.

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν οι σταθμοί και οι παραγωγοί να προσελκύσουν επώνυμα άτομα στα νέα ριάλιτι στοχεύοντας να ανεβάσουν τα ποσοστά της τηλεθέασης. Ούτως ή άλλως αυτή είναι και η μοναδική χρησιμότητα των ριάλιτι: Να φέρνουν νούμερα στους σταθμούς επενδύοντας στην ίντριγκα και την αντιπαράθεση.

Φαίνεται όμως πως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η μάχη θα είναι ιδιαίτερα σκληρή όπως και η αντιπαράθεση.

Ποιος κερδίζει το GNTM;

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα του GNTM και ο μεγάλος τελικός αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ζωντανά βεβαίως και θα μάθουμε τον νικητή ή την νικήτρια του ριάλιτι.

Τα δημοσιεύματα για την τελική πεντάδα και την τελική τριάδα δίνουν και παίρνουν. Για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι και αγωνιούν ποιοι φτάνουν στην τελική ευθεία, τους αναφέρω ότι σε ελλαδικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν ως τελική πεντάδα οι: Κωνσταντίνος, Όλγα, Αγγαίος, Στυλιανός και Ειρήνη. Σε άλλο δημοσίευμα αναφέρθηκε η τελική τριάδα η οποία, όπως γράφουν θα αποτελείται από δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Οι τρεις φιναλίστ, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι οι: Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Με την ευκαιρία επαναλαμβάνω την αντίθεσή μου με παρόμοια ριάλιτι. Πληροφόρηση παρέχω, μην νομίσετε ότι τα εγκρίνω κιόλας...

Οι διάσημοι του νέου Survivor

Εντατικά συνεχίζονται και οι προσπάθειες για τις ομάδες που θα ανταγωνίζονται στο νέο Survivor το οποίο, όπως μεταδίδεται από την Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου. Έχουν ακουστεί νέα ονόματα για την ομάδα των διασήμων για την οποία ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί εργάζεται πολύ σκληρά με στόχο βεβαίως να επαναφέρει τα χαμένα ποσοστά στο ριάλιτι. Τα νέα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του πρώην μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, πατέρα του πρώην παίκτη Παύλου Γαλακτερού. Δεν έχει όμως ανακοινωθεί εάν ο Νάσος αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Οι άλλοι επώνυμοι των οποίων έχουν ακουστεί τα ονόματα είναι οι Ιωάννης Μελισανίδης, ο Δημήτρης Βλάχος, η Έλενα Γαλίφα, ο Κωνσταντίνος Δαλάκας και η «δικιά» μας Κάλια Ελευθερίου. Παράλληλα, όπως δημοσιεύτηκε, οι υποψήφιοι για την ομάδα των μαχητών ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε πισίνα στην Αθήνα για να επιλεγούν οι καλύτεροι.

Όλοι πάντως μιλούν για ένα εντελώς ανατρεπτικό νέο Survivor με θεαματικές εκπλήξεις που ετοιμάζει η παραγωγή.

Ποιοι μπαίνουν στην Φάρμα;

Μιας και είμαστε στα ριάλιτι σας ενημερώνω και για την Φάρμα, η οποία επίσης ετοιμάζεται πυρετωδώς από τον ANT1 και τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι διάσμοι που αναμένεται να εμφανιστούν στον νέο κύκλο του ριάλιτι και θεωρούνται σίγουροι είναι η Αγγελική Ηλιάδη, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Μάνος Πανταζής, η Σάσα Μπάστα, η Αθανασία Τσουμελέκα και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Επιπλέον πρόταση φαίνεται να έχει γίνει στους Μαρίνα Πατούλη, Χρήστος Βολικάκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αναστασία Γιούσεφ, Μιρέλλα Μανιάνι και η Αθανασία Τζουμελέκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X