ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα προγράμματα της παραμονής, η ένταση και η... προσωπολατρία

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τα γιορτινά προγράμματα των καναλιών, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις, τα παραλειπόμενα, ακόμα και οι υπερβολές.

- Σε ποιο κανάλι υπήρξε ένταση για τα γυρίσματα για το εορταστικό πρόγραμμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς; Αληθεύει ότι κάποιος έμεινε «πολύ κακοφανισμένος» από την εξέλιξη του θέματος;

- Ποιο ηγετικό στέλεχος καναλιού συζητιέται πολύ στους διαδρόμους του σταθμού επειδή για άλλη μια φορά «επέβαλε την προσωπολατρία του»;
Αληθεύει ότι άλλο στέλεχος «βγάζει αζίνες» με την επιμονή του «να προβάλλεται συνεχώς και παντού» σε όλες σχεδόν τις παραγωγές του σταθμού;

- Θυσία στον βωμό της τηλεθέασης μπαίνει καθημερινά ο ανθρώπινος πόνος. Τελευταίο κρούσμα η ανακοίνωση μέσα από μεσημεριανή εκπομπή ότι η παρουσιάστρια απουσίαζε για να συμμετέχει σε κηδεία αγαπημένου της προσώπου. Και τι δεν γράφτηκε σε κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες για την συγκεκριμένη κηδεία μέχρι που ιστοσελίδα έκανε την τρομερή αποκάλυψη, ότι δηλαδή επρόκειτο για την κηδεία συγγενικού ατόμου φίλης της παρουσιάστριας.
Και προς τι όλα αυτά;
Δεν γινόταν αυτός που ανέλαβε καθήκοντα παρουσιαστή να περιοριστεί σε μια αναφορά ότι η παρουσιάστρια θα απουσιάζει για σήμερα χωρίς να γίνει τόσος ντόρος;
Και επειδή ενδεχομένως το όλο θέμα να προέκυψε χωρίς να υπάρχει πρόθεση, καλό είναι τα παθήματα να γίνονται μαθήματα.
Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τον πόνο των ανθρώπων έστω και από αφέλεια...

Ολοκληρώνεται και το πολυδιαφημιζόμενο «Soundtrack of love» με την Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha. Μια εκπομπή η οποία διαφημίστηκε πολύ αλλά απέδωσε πιο κάτω από τις προσδοκίες. Η απόδοση ίσως και να οφείλεται σε συγκυρίες, αφού η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή με ισχυρό ανταγωνισμό.

Πάντως ο Alpha επιμένει δυναμικά τις Κυριακές αφού στη θέση του «Soundtrack of love» θα πάρουν δύο εκπομπές: Το «Παράδοση κατ' οίκον» με τη Βασιλική Χατζηαδάμου και ο νέος γύρος της δραματικής σειράς «Κάρμα» που υπογράφει η Χριστιάνα Αρτεμίου και βασίζεται σε συγκλονιστικές υποθέσεις που συνέβησαν στην Κύπρο.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός ήταν χθες ο ΑΝΤ1 τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό με δεύτερο το Omega.

Tα στατιστικά όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen για τη χθεσινή μέρα έδειξαν ότι:

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 (14,8%), δεύτερο το Omega (14,2%), τρίτο το ΡΙΚ1 (12,4%), τέταρτος ο Alpha (12%) και πέμπτο το Sigma (9,1%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,9%), ΡΙΚ2 (1,8%) και Smile (1,4%).

Στο ειδικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν και πάλι ο ΑΝΤ1 (18,8%), δεύτερος το Omega (15,7%), τρίτος ο Alpha (10,8%), τέταρτος το Sigma (8,1%) και πέμπτος το ΡΙΚ1 (6,4%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,9%), ΡΙΚ2 (1,7%) και Smile (1,7%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X