ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα ποσά του Survivor που ζαλίζουν

O Παπάς έφυγε με 80.000 ευρώ αλλά τον Ατζούν κανείς δεν τον φτάνει

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ποιο κυπριακό κανάλι προσπαθεί καθημερινά να κερδίσει τη μάχη των βουλευτικών εκλογών;

Οι ιθύνοντες του καναλιού υποστηρίζουν ότι η παρουσίαση της εκλογικής διαδικασίας, όπως την προγραμματίζουν, θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όλες τις προηγούμενες φορές. Και αυτό παρά την πανδημία και τους περιορισμούς που αυτή επιβάλλει. Οι υπεύθυνοι του καναλιού λένε πως έχουν βρει τον τρόπο να λύσουν τα περισσότερα από τα μεγάλα προβλήματα που όλοι θα αντιμετωπίσουν στην κάλυψη των βουλευτικών εν καιρώ πανδημίας.

Νέα έκρηξη σημειώθηκε έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου-τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη. Μετά την επίθεση με Καλάσνικοφ του έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό. Τι θα ακολουθήσει άραγε; Μόνο με πυραύλους έμεινε στοχεύσουν το σπίτι του. Τι τους έχει κάνει ο άνθρωπος;

Ως γνωστόν η υπόθεση φύλαξης του Φουρθιώτη προκάλεσε πολιτική αναστάτωση στην Αθήνα με αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Αξιοπρόσεχτο είναι και το ότι σημειώθηκαν και αρκετές επικρίσεις κατά του ίδιου του Φουρθιώτη τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ, κυρίως για τον τρόπο συμπεριφοράς του και τις καταγγελίες για την αστυνομική φρουρά του.

Εκτός του GNTM είναι και επίσημα η Βίκυ Καγιά ενώ παράλληλα το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της για άλλες δύο εκπομπές. Η μία είναι το αδιάφορο «Shopping Star», το οποίο θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά. Η δεύτερη είναι μια γνωστή... χορευτική εκπομπή. Θα αναλάβει και την παρουσίαση του χορευτικού διαγωνισμού «Dancing With The Stars», που έρχεται στη νέα τηλεοπτική σεζόν εντελώς ανανεωμένο.

Η παρουσίαση του GNTM από τη Βίκυ Καγιά κράτησε τρία πετυχημένα χρόνια και είναι το άτομο που έχει συνδεθεί με την εκπομπή όσο κανένα άλλο.

Όλοι τώρα αναμένουν με ενδιαφέρον το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση στη θέση της Καγιά…

Εγώ σας εξομολογούμαι πως δεν κοιμάμαι τα βράδια από την αναμονή.

Με το που έφυγε από το Survivor ο Αλέξης Παπάς άρχισαν τα δημοσιεύματα για τα χρήματα που έβγαλε τους τέσσερις μήνες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο. Όπως γράφουν ελληνικά ΜΜΕ, ο παίκτης έφυγε από το νησί ύστερα από τέσσερις μήνες με 80.000 ευρώ! Δηλαδή έβγαζε κάθε μήνα γύρω στις 20.000 ευρώ, όσα άλλοι θέλουν ένα χρόνο για να τα βγάλουν, εάν έχουν ένα καλό, την σήμερον ημέρα, μισθό.

Αν σας ζάλισε το ποσό του Παπά προσέξτε όταν θα διαβάσετε πιο κάτω πόσα κερδίζει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι στον οποίο ανήκει η όλη παραγωγή του Survivor αλλά και άλλες.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ, ο Ατζούν πουλάει κάθε επεισόδιο του Survivor τον ΣΚΑΙ για 40.000 ευρώ ενώ λαμβάνει επιπλέον 2000 ευρώ για κάθε μονάδα τηλεθέασης πάνω από το 20%.

Στο επεισόδιο της ένωσης των δύο δύο ομάδων που έκανε στο σύνολο τηλεθέαση 41% ο Ατζούν πήρε 82.000 ζεστά, ζεστά ευρω! 40.000 για το επεισόδιο συν 42. 000 από την τηλεθέαση άνω του 20%.

Με αδρούς υπολογισμούς, αφού κάθε εβδομάδα προβάλλονται 4 επεισόδια το ποσό ανέρχεται στα 160.000 εβδομαδιαία και γύρω στις 700.000 το μήνα. Για το επτάμηνο που θα παίζει το ριάλιτι στην Ελλάδα ο Ατζούν θα πάρει γύρω στα 5.000.000 ευρώ.

Ο δραστήριος Τούρκος δεν έχει μόνο την Ελλάδα για πελάτη. Επεκτάθηκε και στη Ρουμανία από την οποία βγάζει περισσότερα. Στη δε Τουρκία του ανήκει και το κανάλι που προβάλλει το Survivor οπόταν οι αριθμοί μεγαλώνουν πολύ. Τα ετήσια έσοδα του Ατζουν Ιλίτζαλι από τις παραγωγές του υπολογίζονται σε πάνω από 20 εκ. ευρώ!

Φτάνει. Δεν μεταδίδω άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X