ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα πιο θλιβερά τηλεοπτικά Χριστούγεννα

Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε ΜΜΕ; Τι κάνει η ΕΣΚ;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλος βραχνάς είναι για τα τηλεοπτικά κανάλια τα εορταστικά προγράμματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάποιοι προγραμματισμοί δεν βγαίνουν μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και οι υπεύθυνοι των καναλιών βρίσκονται σε απόγνωση. Όπως ακούω ακόμα και οι γιορτινές εκπομπές που έχουν από καιρό προγραμματιστεί και αναμενόταν να αρχίσουν γυρίσματα στις προσεχείς ημέρες, βρίσκονται πια στον αέρα.

Κάποιοι ήδη αναπροσαρμόζουν τα σχέδιά τους, κάτι που σημαίνει έξτρα κόστος, χρόνο και κόπο. Επιπλέον κάποιοι φοβούνται ότι ενδεχομένως και οι νέες διευθετήσεις να μην λειτουργήσουν αφού απαιτείται παντού η χρήση μάσκας και υπάρχει όριο στον αριθμό ατόμων που δικαιούνται να παρευρεθούν.

Στέλεχος μεγάλου καναλιού μιλούσε προχθές για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κανάλια αυτή την περίοδο και προέβλεψε ότι φέτος ίσως θα έχουμε τα «πιο θλιβερά τηλεοπτικά Χριστούγεννα» εδώ και πολλές δεκαετίες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα προγράμματα με τα οποία θα αποχαιρετήσουν φέτος τα κανάλια το προβληματικό 2020 και θα καλωσορίσουν το 2021 θα είναι ολιγοπρόσωπα. Και με τόση δυστυχία, άγχος και φόβο που επικρατεί γύρω μας, η πιο πάνω πρόβλεψη δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από του να αποδειχθεί πραγματική.

Κάποια κανάλια πάντως σκεπτόμενα έξυπνα έχουν ήδη γεμίσει τα αρχεία τους με ταινίες και μουσικές παραγωγές τις οποίες κρατούν ως εναλλακτικές προτάσεις σε περίπτωση που δεν τους βγουν τα προγραμματιζόμενα γυρίσματα για τις δικές τους παραγωγές.

Αληθεύει ότι σε δύο ΜΜΕ της Κύπρου έχουν σημειωθεί πρόσφατα κρούσματα κορωνοϊού; Μήπως η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) να δείξει λίγο ενδιαφέρον για τα μέλη της, τις συνθήκες εργασίας τους και κατά πόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα; Αν δεν έχει βέβαια κάτι άλλο σημαντικό να κάνει αυτή την περίοδο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X