ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα πάνω κάτω σε γνωστή σειρά και οι αλλαγές του «MasterChef»

Λέτε ο επόμενος Έλληνας Masterchef να είναι Κύπριος;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τρελές ιδέες φαίνεται πως κατέβασε η παραγωγή πολύ γνωστής σειράς με την επανέναρξη των γυρισμάτων. Όπως μαθαίνω από εσωτερική πληροφόρηση αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω στα νέα επεισόδια. Όχι μόνο με τις εξελίξεις στη σειρά αλλά και την εισαγωγή νέων λαμπερών προσώπων...

«Στόχος να κερδηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά το χαμένο έδαφος» όπως υποστηρίζει στέλεχος της ομάδας παραγωγής.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ δημοσιογράφων και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) με αντιδράσεις και στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκείνο που ιδιαίτερα σχολιάζεται είναι η απουσία της ΕΣΚ από τους χώρους εργασίας αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τον Τύπο και η έλλειψη ενημέρωσης για τα εργασιακά και άλλα προβλήματα που προκαλούνται.

Με δύο επεισόδια την εβδομάδα θα συνεχίσει το «MasterChef» αντί των τριών επεισοδίων που προέβαλλε. Και αυτό λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν τα μέτρα περιορισμού για τον κορωνοϊό και δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του μοντάζ, παρά το ότι τα γυρίσματα είναι προχωρημένα.

Η μείωση των επεισοδίων ενδέχεται να οδηγήσει και στη μείωση της τηλεθέασης, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Και αυτή είναι η μεγάλη ανησυχία του Omega, όπως ακούω.

Μιας και βρισκόμαστε στο «MasterChef» το οποίο ως παραγωγή σημειώνει και πάλι ρεκόρ τηλεθέασης, φέτος υπάρχει και ιδιαίτερο κυπριακό ενδιαφέρον, αφού ένας Κύπριος υποψήφιος περιλαμβάνεται στα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου. Λέτε ο επόμενος Έλληνας «Masterchef» να είναι Κύπριος;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο ANT1 τερμάτισε πρώτος χθες στη μάχη και της γενικής τηλεθέασης αλλά και στο δυναμικό κοινό ενώ για τη δεύτερη θέση ανταγωνίστηκαν ο Alpha και το Omega.

Τα ποσοστά των τριών πρώτων καναλιών κυμάνθηκαν μεταξύ 11% και 14% ενώ των δύο τελευταίων, ΡΙΚ1 και Sigma μόλις που ξεπέρασαν το 8%.

Δεύτερος σταθμός στη γενική τηλεθέαση μετά τον ΑΝΤ1, βρέθηκε το Omega, στη τρίτη θέση βρέθηκε ο Alpha, στην τέταρτη το ΡΙΚ1 και στην πέμπτη θέση το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, τη δεύτερη o Alpha την τρίτη το Omega, την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 14,1%
OMEGA : 11,9%
ALPHA: 11,2%
PIK1: 8,3%
SIGMA: 8,2%
ΕΡΤ World: 1,8%
PIK2: 1,4%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:

ANT1: 18,5%
ALPHA: 10,9%
OMEGA: 10%
SIGMA: 6,1%
PIK1: 3,8%
PIK2: 1,4%
ERT WORLD: 0,5%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X