ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα νέα ριάλιτι και ποιος σταθμός ελπίζει να... ξεκολλήσει

Νέο ριάλιτι από τον Ρουβά, εκτός «The Voice» η Μπόμπα

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αληθεύει ότι πολύ γνωστός τηλεπαρουσιαστής κινδυνεύει να μείνει εκτός τηλεόρασης στη νέα τηλεοπτική σεζόν αφού μέχρι τώρα είναι... μετέωρος; Όπως πληροφορούμαι ο ίδιος είναι πολύ αγχωμένος αφού δεν έχει ακόμα καταλήξει σε συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου ή για εργοδότησή του σε κάποιο σταθμό;

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες που γίνονται στα ελλαδικά κανάλια τα οποία τροφοδοτούν με προγράμματα και τα κυπριακά, για τη νέα σεζόν. Ιδιαίτερα στα τάλεντ σόου που αναμένεται να σαρώσουν για άλλη μια φορά μετά τις επιτυχίες που είχαν το «The Voice» και το «Master Chef».

Στον ΣΚΑΪ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συνέχεια του «The Voice» και ένα εντελώς εντελώς νέο ριάλιτι το «The Masked Singer». Και στα δύο σημείο αναφοράς είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα βρίσκεται στην παρουσίαση του «The Masked Singer» και στην κριτική επιτροπή του «The Voice».

Αν και δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ποιο από τα δύο τάλεντ σόου θα προβληθεί πρώτο, έχουν διαρρεύσει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Στο νέο «The Voice» συζητείται η ανανέωση του ραντεβού με την προηγούμενη κριτική επιτροπή, δηλαδή των Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Ελεωνόρα Ζουγανέλη (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Κύριος παρουσιαστής θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιανός αλλά χωρίς την Χριστίνα Μπόμπα στην παρουσίαση των backstage.

Το «The Masked Singer» είναι ένα νέο μουσικό τάλεντ σόου το οποίο θα παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Σε αυτό θα διαγωνίζονται διάσημοι τραγουδιστές οι οποίοι θα εμφανίζονται μεταμφιεσμένοι ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η κριτική επιτροπή, εάν τελικά θα είναι αυτή που έχει διαρρεύσει. Πρόκειται για την Τάμτα, τον Νίκο Μουτσινά και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Βαρθακούρης θα είναι ο παρουσιαστής και του πολυσυζητημένου «Big Brother» το οποίο έπεσε θύμα του κορωνοϊού. Αναμένεται να προβληθεί στη νέα τηλεοπτική σεζόν και το σίγουρο είναι πως θα ταράξει τα νερά της τηλεθέασης.

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να προβληθεί και το νέο «My style rocks» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη και τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή. Αναμένεται ότι στο νέο γύρο του ριάλιτι μόδας θα διαγωνίζονται και άνδρες, κάτι που θα του δώσει ένα εντελώς νέο και... ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα.

Από τα ριάλιτι που όπως φαίνεται θα «παίξουν» στη νέα σεζόν θα είναι και το «Survivor» το οποίο μάλλον θα επιστρέψει με νέο φορμάτ και εκπλήξεις. Το πατατράκ με την ελληνοτουρκική σύρραξη της προηγούμενης σεζόν έδωσε αρκετά μαθήματα σε αρκετούς...

Για όσους ενδιαφέρονται δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει κατά πόσον παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όλα τα πιο πάνω αναμένεται ότι θα τα δούμε και στην Κύπρο μέσα από τη συχνότητα του Sigma το οποίο για πολλούς μήνες παραμένει καθηλωμένο στην τελευταία ή πρότελευταία θέση μεταξύ των πέντε μεγάλων καναλιών του νησιού.

Το κατά πόσο θα καταφέρει το Sigma να ξεκολλήσει από τον πάτο της τηλεθέασης είναι ένα ερώτημα που θα χρειαστούν μήνες ακόμα για να απαντηθεί...

Τι λέει η τηλεθέαση; 

Πρώτος σταθμός στη μάχη της τηλεθέασης στη γενική τηλεθέαση αναδείχθηκε χθες το Omega με δεύτερο τον Alpha, τρίτο τον ANT1, τέταρτο το Sigma και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1, δεύτερος το Omega, τρίτο το Sigma, τέταρτος ο Alpha και πέμπτο το ΡΙΚ1 με πολύ χαμηλό ποσοστό.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
OMEGA : 12,2%
ALPHA: 10% ΑΝΤ1: 9,7%
SIGMA: 8,9%
PIK1: 8,8%
PIK2: 1,8%
ΕΡΤ World: 2%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στη τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:
ANT1: 12%
OMEGA: 10,2%
SIGMA: 9,9%
ALPHA: 9,2%
PIK1: 3,8%
PIK2: 1,6%
ERT WORLD: 1%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X