ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα μεγάλα φινάλε της TV και μια καινοτομία που δεν βγαίνει

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε βρίσκεται το Survivor και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Κάθε καινοτομία δύσκολη…

Μια εκπομπή έκπληξη συζητά μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι με κυπριακή εταιρεία παραγωγής. Όπως μαθαίνω πρόκειται για μια πολύ φιλόδοξη ιδέα με νέα στοιχεία που για πρώτη φορά εισάγονται στην κυπριακή TV.

Ωστόσο η εκπομπή και λόγω των καινοτομιών που θα περιλαμβάνει και λόγω των συντελεστών της θα έχει αρκετό κόστος. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που φαίνεται να τρομάζει το κανάλι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου. Υπάρχει δυσπιστία και στο κατά πόσον θα γίνει κατορθωτό να διατηρηθεί η ποιότητα της εκπομπής και των γυρισμάτων και η εισαγωγή όλων των καινοτομιών αφού κάποια από αυτά είναι πρωτόγνωρα για την Κύπρο. Υπάρχει ακόμη σκεπτικισμός για το ακροατήριο στο οποίο θα απευθύνεται και από το κανάλι, παρά το ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, εκφράζεται το ερώτημα μήπως τελικά δεν καταφέρει, σε αυτή τουλάχιστον τη φάση να προσελκύσει μεγάλο κοινό.

Το επόμενο στάδιο, σύμφωνα πάντα με τις πηγές μου, είναι άλλη μια σειρά διαπραγματεύσεων για να διαμορφωθεί εκ νέου το περιεχόμενο αλλά όχι η ουσία της εκπομπής και να μειωθεί αρκετά το κόστος, ώστε σε περίπτωση που δεν αγκαλιαστεί από το ευρύ κοινό, να μην σημειωθεί τεράστια ζημιά.

Τελειώνει το Survivor

Στην αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το Survivor. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός.

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκονται μέχρι στιγμής στον ημιτελικό ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο μεταξύ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και τουΓιώργου Κόρομι.

Οι δύο που θα κερδίσουν στον ημιτελικό θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας ο οποίος θα γίνει στην παρουσία και των προηγούμενων παικτών. Πάντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται το σώσε από τα σχόλια παικτών που έφυγαν από το ριάλιτι και κατηγορούν άλλους παίκτες για στρατηγική.

Το αντίο της Αγγελικής

Στη Δευτέρα ολοκληρώνεται και η σειρά «Αγγελική» από τον Άλφα Κύπρου. Μια σειρά με ιδιαίτερη πλοκή και πολύ καλές ερμηνείες και με ένα σενάριο που δεν νιώθει ο τηλεθεατής να τον κοροϊδεύει. Η σειρά ολοκληρώθηκε στον χρόνο της χωρίς υπερβολές και ξεχείλωμα του σεναρίου για να μεταφερθεί και στη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και κράτησε τους φανατικούς της τηλεθεατές που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ανατροπές σε κάθε επεισόδιο.

Μετά το τραγικό φινάλε που στην Κύπρο θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα όσοι δεν είδαν τη σειρά μπορούν να την παρακολουθήσουν και στο διαδίκτυο, χωρίς να αποκλείονται και επαναλήψεις.

Πάντως τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο θετικά γράφονται για τη σειρά και τους πρωταγωνιστές της.

Αυτό που σίγουρα θα μείνει από τη σειρά είναι το ωραίο τραγούδι των τίτλων «Καρδιά κοίτα» που ερμηνεύει ο Γιώργος Περρής με δεύτερη φωνή τον Γιώργο Νταλάρα παρακαλώ! Η υπέροχη μουσική του είναι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και οι ωραίοι στίχοι της Λίνας Νικολακοπούλου. Το τραγούδι έχει ήδη γίνει επιτυχία – πώς να μην γινόταν με τέτοιους συντελεστές; - και ακούγεται συχνά σε αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X