ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα κανάλια, οι μισθοί και οι καλλιτέχνες

Λέτε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και οι Κύπριοι συνάδελφοι τους;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Δεν είδαν με καλό μάτι κάποιοι καναλάρχες στην Αθήνα την δήλωση 400 ερμηνευτών και ερμηνευτριών που ζητούν να πληρώνονται για να εμφανίζονται σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές. Ωστόσο δεν φαίνεται ότι έχουν και πολλές επιλογές…

Όπως έγραψε η Espresso μεταξύ των ονομάτων που υπογράφουν την επιστολή του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών, του οποίου πρόεδρος είναι η Γιώτα Νέγκα, είναι οι: Χάρις Αλεξίου, η Άννα Βίσση, η Γλυκερία, η Πέγκυ Ζήνα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Νίκος Βέρτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας και εκατοντάδες άλλοι.

Πάντως η ΕΡΤ, προς τιμήν της, ανακοίνωσε ότι θα πληρώνει τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονται στις τέσσερις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης με υψηλότερη αμοιβή το ποσό των 300 ευρώ και 1000 ευρώ ανά εκπομπή.

Λέτε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και οι Κύπριοι συνάδελφοι τους; Και πώς θα αντιδράσουν τα κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και το ΡΙΚ;

Πάντως εάν άκουσαν τον μισθό που φέρεται να λαμβάνει το μοντέλο - τηλεπαρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να παρουσιάζει την μεσημβρινή της εκπομπή είναι απολύτως δικαιολογημένοι να ζητούν μισθό από τα τηλεοπτικά κανάλια στα οποία εμφανίζονται.

Η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε κατά λάθος το απίστευτο ποσό που φέρεται να λαμβάνει κάθε μήνα η Παπαγεωργίου. Ένα ποσό που οι πολλοί δεν μπορούν να το λάβουν ούτε για το συνολικό μισθό ενός έτους. Για ποιο ποσό μιλάμε;

Η Σκορδά ανέφερε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της είχε εκμυστηρευτεί, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λαμβάνει 30 χιλιάδες ευρώ τον μήνα!

Μια λογική διαπίστωση είναι πως τα τηλεοπτικά κανάλια που μπορούν να δίνουν τέτοιο μισθό για μια μεσημεριανή εκπομπή (κάποια ίσως να δίνουν και περισσότερα) άνετα μπορούν να πληρώσουν και τους καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν ως δόλωμα για να πλασάρουν τις εκπομπές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X