ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: «Survivor» εν καιρώ πανδημίας...

Με αξιώσεις φέτος η Κύπρος στο «Survivor»...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Έχουν αισίως ολοκληρωθεί τα ριάλιτι της κλειδαρότρυπας και τα κανάλια τρέχουν και δεν φτάνουν. Εκτός από τα χριστουγεννιάτικα προγράμματά τους, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι μουσικά με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων του πενταγράμμου, πιέζονται πολύ για την έναρξη των νέων ριάλιτι και μάλιστα πριν από τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Το πιο μεγάλο τρέξιμο το έχουν σίγουρα στον ΣΚΑΪ για τον νέο γύρο του «Survivor» που, όπως λέγεται, αποφασίστηκε να αρχίσει σε μερικές ημέρες, στις 27 Δεκεμβρίου και όχι εντός Ιανουαρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο νέος γύρος του ριάλιτι επιβίωσης θα επανέλθει στην αρχική του μορφή με την ομάδα των διάσημων και των μαχητών. Στο τρέιλερ του «Survivor» που ήδη προβάλλεται στέλνουν τα μηνύματά τους για νίκη οι Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Κοψίδα, ΚάτιαΤαραμπάνκο, Μιχάλης Αρναούτη, Άννα Μαρία Βέλλη, Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππά και Περικλής Κονδυλάτος.

Έχουν διαρρεύσει και τα ονόματα άλλων διάσημων όπως των Ιωάννη Μελισσανίδη, Θωμαής Απέργη, Έλενα Γαλίφα και Ανθή Σαλακούδη. Χωρίς να αποκλείονται και άλλα ονόματα - έκπληξη.

Πάντως από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε εγώ κρατάω αυτά που είπε η δικιά μας Ελευθερία: «Κάποιοι με βλέπουν ως γλυκούλα και χαριτωμένη αλλά στον στίβο μάχης θα δουν ποια πραγματικά είμαι». Το άκουσα και ανατρίχιασα. Εθνική υπερηφάνεια γέμισε η ψυχή μου. Λέτε φέτος να είναι η χρονιά της Κύπρου και η μικρόσωμη Ελευθερία να δείξει σε όλους πόσο μεγάλοι πραγματικά είμαστε οι Κύπριοι;

Η παρουσίαση του «Survivor» θα γίνει από τον Γιώργο Λιανό, κάτι που αφήνει ουσιαστικά το The Voice χωρίς παρουσιαστή. Όπως έχει διαρρεύσει έχει ήδη γίνει κρούση στον Γιώργο Καπουτζίδη για να αναλάβει την παρουσίαση και αυτός αναμένει την άδεια της ΕΡΤ για να το πράξει. Δεν αποκλείεται σε περίπτωση που η προσπάθεια δεν πετύχει την παρουσίαση να την αναλάβει ο Λιανός... εξ αποστάσεως. Δηλαδή αυτός από τον Άγιο Δομίνικο θα μεταδίδει virtual την παρουσίαση ενώ οι κριτές και οι φιναλίστ θα βρίσκονται στο στούντιο της Αθήνας. Κάτι παρόμοιο έγινε και στον τελικό του αμερικανικού The Voice λόγω της πανδημίας.

Αν μη τι άλλο όλο αυτό το κακό έχει ενεργοποιήσει την εφευρετικότητα παραγωγών και σκηνοθετών...

Σίγουρα η τηλεόραση του 2021 δεν θα έχει καμιά σχέση με την τηλεόραση των προηγούμενων χρόνων. Ειδικά σε ό,τι αφορά τις ζωντανές μεταδόσεις και τα ριάλιτι...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X