ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Ποιος σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση και ποια εκπομπή καταγράφει ρεκόρ!

Το νέο… βιωματικό talk show της Αννίτας Πάνια

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η Αννίτα και η Άννα

Πρεμιέρα κάνει αύριο Πέμπτη (21/10) η νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Τιτλοφορείται «Ανοιχτά» και πρόκειται για ένα ένα talk show που θα προβάλλεται από το OPEN στην Ελλάδα και θα φιλοξενεί καλλιτέχνες αποφασισμένους να μιλήσουν για όλα στην παρουσιάστρια. Γνωρίζοντας τις προηγούμενες εκπομπές της Πάνια, που δεν ακολουθεί γνωστές συνταγές ή στερεότυπα, αντιλαμβάνεται κανείς πως το νέο εγχείρημά της έχει το δικό του ενδιαφέρον. Έκπληξη είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της. Πρόκειται για την Άννα Βίσση και τον Μπάμπη Στόκα.

Στην ανακοίνωση του OPEN αναφέρεται ότι «στην ταράτσα της Αννίτας, οι νύχτες είναι όμορφες, οι καλεσμένοι βολεύονται στο ζεστό σκηνικό και σαν καλοί φίλοι ξεκινούν όμορφες, ουσιαστικές συζητήσεις, εκμυστηρεύονται προσωπικές ιστορίες και μοιράζονται μοναδικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους». Προστίθεται ακόμα ότι «η Αννίτα έχει το μαγικό κλειδί για να ξεκλειδώνει τον κάθε καλεσμένο της και να ξεκινάει μια face-to-face συζήτηση όπου τίποτα δεν μένει στις σκιές». Και όλοι περιμένουν μετά από αυτό να ακούσουν τι έχει να πει η Άννα Βίσση, ειδικά για αυτό που την συνδέει με την Πάνια που είναι ο πρώην σύζυγος της της Βίσση Νίκος Καρβέλας, ο οποίος μετά έγινε σύζυγος της Πάνια…

Όχι ότι και η Πάνια αλλά και η Βίσση δεν έχουν χίλια τόσα άλλα να πουν αλλά το φιλοθέαμον κοινό μάλλον τις αναφορές στον Καρβέλα αναμένει με αγωνία.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Στην κορυφή της τηλεθέασης εξακολουθεί να βρίσκεται ο Alpha, αφήνοντας πίσω του όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου. Την εβδομάδα 11 - 17 Οκτωβρίου ο Alpha βρέθηκε ξανά στην πρωτιά της λίστας της εταιρείας τηλεμετρήσεων Nielsen, με δεύτερο τον ANT1, τρίτο το Sigma, τέταρτο το Omega και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και την περασμένη εβδομάδα οκτώ από τις δέκα πρώτες σε τηλεθέαση εκπομπές ήταν του Alpha.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen για την τηλεθέαση για την εβδομάδα 11 - 17 Οκτωβρίου ήταν:

ALPHA: 15.6%

ΑΝΤ1: 13%

SIGMA: 10.5%

OMEGA: 10.2%

ΡΙΚ1: 9.7%

ΡΙΚ2 : 2.4%

ΕΡΤ WORLD: 2%

Οι πρώτες εκπομπές

Οι πρώτες πέντε εκπομπές σε τηλεθέαση για την ίδια εβδομάδα ήταν όπως και την προηγούμενη, στην ουσία δύο, όλες του Alpha, το «The Λούης night show» που βρέθηκε στην κορυφή και η νέα σειρά του Alpha «Σασμός» η οποία και αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση στη μυθοπλασία. Ο «Σασμός» κατάφερε να αφήσει πίσω της όλες τις άλλες σειρές, ακόμα και τις πετυχημένες εκπομπές του Alpha «Γη της ελιάς» και «Κάμπινγκ» και να έχει τέσσερις εκπομπές στις πρώτες πέντε σε τηλεθέαση!

Το «Κάμπινγκ» διατήρησε και αυτή την εβδομάδα μία πολύ καλή θέση στην τηλεθέαση καταλαμβάνοντας τις θέσεις 7 και 9 στις πρώτες δέκα σε τηλεθέαση εκπομπές. Η «Γη της ελιάς» βρέθηκε πιο κάτω καταλαμβάνοντας την 8η θέση της πρώτης δεκάδας. Ψηλή θέση διατήρησε και την περασμένη εβδομάδα το «Casa de Mikel» του ΑΝΤ1 καταλαμβάνοντας την 6η θέση σε τηλεθέαση. Η άλλη εκπομπή του ANT1 που βρέθηκε σχετικά ψηλά είναι οι Άγριες Μέλισσες οι οποίες κατέλαβαν την 16η θέση. Η νέα σειρά εποχής του Λώρη Λοϊζίδη στον ΑΝΤ1, «Μελίαρτος», βρέθηκε στην 20η θέση της λίστας. Το «The voice of Greece» του Sigma βρέθηκε στην 11η και 14η θέση της λίστας. Αξιοσημείωτη είναι και η θέση του τηλεπαιχνιδιού του OMEGA «Ο τροχός της τύχης» ο οποίος βρέθηκε στην 15η, 17η και 18η σειρά της 20άδας.

Το χρυσό πεντάρι

Δείτε πιο κάτω ποιες ήταν οι πρώτες πέντε εκπομπές της εβδομάδας 11 - 17 Οκτωβρίου και ποιες ημέρες προβλήθηκαν.

1. ΤΗΕ ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW από τον Alpha στις 15/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 38.9% (105.220)

2. Σασμός από τον Alpha στις 12/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 28.5% (92.740),

3. Σασμός από τον Alpha στις 11/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 25.4% (85.060),

4. Σασμός από τον Alpha στις 14/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 24.3% (80.210), και

5. Σασμός από τον Alpha στις 13/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 23.4% (77.430).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X