ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ποιος είναι ο πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση και η επιστροφή της Μενεγάκη

Η επιστροφή της ωραίας Ελένης στην TV θα γίνει στο MEGA με γυναικεία εκπομπή

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στην πρωτιά της τηλεθέασης βρίσκεται ξανά το OMEGA το οποίο συνεχίζει να τα πηγαίνει αρκετά καλά παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Την εβδομάδα που μας πέρασε 22-28 Μαρτίου βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου της Nielsen.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, την Τρίτη ο Alpha και την τέταρτη το Sigma. Το ΡΙΚ τερμάτισε τελευταίο από τα μεγάλα κανάλια αλλά όχι με τεράστια διαφορά από το προτελευταίο Sigma.

Γενική παρατήρηση είναι πως και αυτή την εβδομάδα τα κανάλια δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν, ούτε καν να φτάσουν το 15% στη τηλεθέαση. Επιπλέον οι μεταξύ τους διαφορές σε ποσοστά είναι μικρές.

Δείτε στη λίστα που ακολουθεί τα ποσοστά τηλεθέασης που έλαβαν για την περασμένη εβδομάδα τα κυπριακά κανάλια:

OMEGA: 14.3%

ANT1: 13.9%

ALPHA KYPROY: 12.2%

SIGMA: 10.7%

RIK1: 10.3%

RIK2: 2.3%

ERT WORLD: 2.1%

Αγώνα δρόμου έχουν αρχίσει κάποια κανάλια για την κάλυψη των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου. Πρόκειται για ένα καθόλου εύκολο εγχείρημα λόγω των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού, αν και όλοι θέλουν να ελπίζουν πως μέχρι τότε η κατάσταση θα καλυτερεύσει.

Όπως ακούω ένα κανάλι θέλει να κάνει την έκπληξη και έχει ήδη αρχίσει δουλειά για την προετοιμασία ρεπορτάζ και αναδρομών στην ιστορία των βουλευτικών εκλογών. Η έκπληξη δεν θα είναι βεβαίως οι αναδρομές, τις οποίες όλοι θα έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όπως έμαθα από στέλεχος του σταθμού δίδεται ιδιαίτερη σημασία στα γραφικά και στον τρόπο παρουσίασης των αποτελεσμάτων. Τόσο τηλεοπτικά όσο και μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού, κάτι για το οποίο γίνεται ήδη «εργασία προσομείωσης», όπως μου λέχθηκε.

Μόλις έσκασε μύτη η πιο ολοκληρωμένη είδηση για την μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση που θα γίνει μέσα από τις συχνότητες του MEGA. Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open χθες, το συμβόλαιο που συζητά, αν και δεν έχει ακόμα υπογραφεί, θα προνοεί μάλλον για εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη. Πιθανόν η νέα εκπομπή να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη, αντί τον Οκτώβρη, όπως συνήθιζε σε παλιές της εκπομπές η Μενεγάκη. Λέχθηκε ακόμα ότι η εκπομπή της θα είναι αμιγώς γυναικεία, με στήλες ομορφιάς, μόδας και μαγειρικής.

Τον Ιούλιο του 2020 η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από τον Alpha μετά από 15 χρόνια συνεργασίας. Όπως είχε αναφέρει στην τελευταία της εκπομπή, εάν άρχιζε κάτι άλλο θα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X