ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ποιος είναι ο πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ποιος ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός την εβδομάδα που μας πέρασε; Κάποιοι σταθμοί ευκαιριακά διαφημίζουν τα ποσοστά της ημέρας που τους ευνοούν ενώ παραβλέπουν τα ποσοστά όλων των άλλων ημερών που μπορεί να τους κατατάσσουν στο τέλος της λίστας τηλεθέασης.

Τα ποσοστά κάποιων καναλιών είναι εύκολο να... συγκριθούν με τις ανάλογες εκπομπές και τα τηλεοπτικά σόου που παίζουν αυτή τη περίοδο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν θα πέσει η αυλαία τους εντός Δεκεμβρίου...

Δείτε πιο κάτω τα συγκεντρωτικά στοιχεία για την εβδομάδα που μας πέρασε, 02-08 Δεκεμβρίου 2019, όπως τα κατέγραψε η Nielsen.

Την πρωτιά στην γενική τηλεθέαση μοιράστηκαν από κοινού ο ΑΝΤ1 (13,6%) και ο Alpha (13,6%), στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Omega (12,7%) και στην τρίτη το ΡΙΚ1 (11,2%), με το Sigma (11,1%) να βρίσκεται στην τέταρτη και τελευταία θέση στη λίστα των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών. Ακολουθούν τα πιο μικρά κανάλια: ΡΙΚ2 (1,5%), ΕΡΤ World (1,4%) και Smile (0,9%).

Μικρές διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στα ποσοστά τηλεθέασης για την περασμένη εβδομάδα με τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται στην πρώτη θέση με (16,9%), στη δεύτερη ο Alpha (13,2%), στην τρίτη το Omega (13,1%), στην τέταρτη το Sigma (9,8%) και στην πέμπτη το ΡΙΚ1 (6,1%).

Σε ποια εφημερίδα δύο πολύ σημαντικά και παλαιά στελέχη δεν μιλιούνται μεταξύ τους;

Η κόντρα τους χρονολογείται αλλά το τελευταίο διάστημα... ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε.

Το πρόβλημα απασχολεί ιδιαίτερα την διεύθυνση η οποία δεν έχει άλλο τρόπο να το χειριστεί από το να περιμένει την αφυπηρέτηση του ενός εκ των δύο. Αυτό τουλάχιστον αφήνουν να διαρρεύσει...

Εκλογές στην Ένωση Συντακτών Κύπρου γίνονται σήμερα για το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Μεταξύ των υποψηφίων υπάρχουν και νέοι δημοσιογράφοι οι οποίοι διεκδικούν για πρώτη φορά εκλογή, κάτι που καταγράφεται στα θετικά.

Για να δούμε, πόσοι από αυτούς θα εκλεγούν τελικά;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Η τηλεθέαση της χθεσινής μέρας έφερε στην πρωτιά το Omega τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό.

Στη γενική τηλεθέαση το Omega ήρθε πρώτο (15%), στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 (14,5%), στη τρίτη ο Alpha (12,5%), στη τέταρτη το ΡΙΚ1 (11,8%) και στην πέμπτη το Sigma (9,1%).

Ακολουθούν τα πιο μικρά κανάλια: ΕΡΤ World: 1,6%, Smile: 1,5% και ΡΙΚ2: 1,4%.

Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά είχε και πάλι το Omega (18,3%) με τον ΑΝΤ1 στη δεύτερη θέση με ελάχιστη διαφορά (18,2%), στην τρίτη θέση ο Alpha (10,3%), στην τέταρτη το Sigma (8%) και στην πέμπτη θέση το ΡΙΚ1 (7,1%). Ακολουθούν τα πιο μικρα κανάλια: ΕΡΤ World (1,2%), ΡΙΚ2 (0,8%) και Smile (0,6%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση