ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ποιοι σταθμοί παλεύουν στήθος με στήθος για την πρωτιά;

Γιατί κόβεται βιαστικά, βιαστικά το «Battle of the couples»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ποιος ήταν ο πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση την περασμένη εβδομάδα;

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τηλεμετρήσεων της Nielsen cyprus για την εβδομάδα 15 Μαρτίου μέχρι 21 Μαρτίου, πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση ήταν το Omega με πολύ μικρή διαφορά από τον ΑΝΤ1 που βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Τα δύο κανάλια πάλεψαν στήθος με στήθος για την επικράτηση στην πρώτη θέση με το Omega να κερδίζει με ελάχιστη πραγματικά διαφορά. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αlpha και στην τέταρτη το Sigma. Στην τελευταία, πέμπτη θέση των μεγάλων, όπως τα λέμε, καναλιών, βρέθηκε το ΡΙΚ1.

Η γενική παρατήρηση είναι πως τα κανάλια για άλλη μια εβδομάδα δεν τα κατάφεραν να ξεπεράσουν το 14% και δεν έφτασαν καν το 15%.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τα κανάλια έλαβαν στο γενικό τηλεμερίδιο της εβδομάδας:

Omega: 14%, ΑΝΤ1: 13.9%, Αlpha: 12.2%, Sigma: 10,2%, ΡΙΚ1: 9.8%.

Τα πιο μικρά κανάλια έλαβαν: ΡΙΚ2: 1.3% και ΕΡΤ WORD: 1.1%.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν το «Battle of the couples» να κόβεται. Όπως αναφέρεται σε αυτά, τα ποσοστά δεν ήταν καθόλου τα αναμενόμενα γι’ αυτό και το τέλος θα έρθει πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν… Από τον σταθμό πάντως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για το θέμα μέχρι στιγμής.

Η επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη ως σεναριογράφου στην TV θα είναι ένα σημαντικό γεγονός. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός συζητά με την ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες για μια νέα κωμική σειρά, την πρώτη του μετά το ιστορικό πια «παρά πέντε». Η σειρά θα έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του Καπουτζίδη και θα εκτυλίσσεται στις Σέρρες, τον τόπο καταγωγής του. Μάλιστα τα γυρίσματα σε περίπτωση που εγκριθεί η πρόταση, θα γίνουν σε εξωτερικούς, φυσικούς χώρους. Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του σεναριογράφου αφού το «παρά πέντε», όπως και οι άλλες σειρές του Καπουτζίδη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το αβίαστο γέλιο που έβγαζαν αλλά και για την ανθρώπινη προσέγγιση των θεμάτων που άγγιξε.

Σε μια νέα σειρά φαίνεται να επενδύει «όσο γίνεται πιο αθόρυβα» για την ώρα, μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου. Όπως μαθαίνω οι συζητήσεις αν και στο αρχικό στάδιο διεξάγονται σε άκρα μυστικότητα με το κανάλι αλλά και τους παραγωγούς να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί την έχουν «ξαναπάθει». Πρόκειται για μυθοπλασία και για μια καθαρά κυπριακή παραγωγή που το κανάλι αντικρίζει με μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι, όπως πάντα, ο προϋπολογισμός του πρότζεκτ. Οι συζητήσεις των επόμενων ημερών ίσως ξεκαθαρίσουν την κατάσταση…

Ποια ειδησεογραφική ιστοσελίδα μεγάλου εκδοτικού οίκου φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο καιρό; Εκτός από τις αντιγραφές copy paste από το ΚΥΠΕ (αυτό το παθαίνουν και άλλοι…) ελάχιστες ειδήσεις αναρτώνται. Η επισκεψιμότητα μάλλον έχει πέσει αρκετά και οι εκδότες είτε δεν ενδιαφέρονται, είτε ετοιμάζουν σημαντικές αλλαγές. Εάν συμβαίνει το δεύτερο θα πρέπει να προσέξουν οι αλλαγές τους να μην πραγματοποιηθούν όταν θα τους έχουν φύγει οι διαδικτυακοί αναγνώστες τους γιατί θα κουραστούν πολύ να τους ξαναβρούν...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X