ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Ποιες σειρές σκίζουν στην κυπριακή TV, ποιος σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση και μια νέα πρεμιέρα

Πρεμιέρα για το Χάρτινο Κουτί

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πρεμιέρα για το Χάρτινο Κουτί

Απόψε κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μια νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά εποχής η οποία στοχεύει σε ψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πρόκειται για «το Χάρτινο Κουτί», μια δραματική σειρά, ουσιαστικά ένα ψυχολογικό δράμα από τα οποία δεν μας έχουν συνηθίσει οι κυπριακές παραγωγές. Η σειρά φέρει την υπογραφή της καταξιωμένης σεναριογράφου και ηθοποιού Θέας Χριστοδουλίδου. Η υπόθεση διαδραματίζεται μεταξύ των ετών 1935 με 1990. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του ΑΝΤ1, η ιστορία αναφέρεται στη ζωή μίας γυναίκας που όλα της τα βήματα τα έκανε σε ένα δύσβατο δρόμο, με αποκορύφωμα την άγρια δολοφονία της κόρης της που την οδηγεί χρόνια μετά, να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να σκοτώσει τον δολοφόνο.

Ο ΑΝΤ1 έχει επενδύσει πολλά στην παραγωγή την οποία έχει προβάλει δεόντως. Απόψε η σειρά με την ενδιαφέρουσα υπόθεση και οι συντελεστές της, θα τεθούν στην κρίση των τηλεθεατών.

Τρίβουν τα χέρια στον Alpha

Στον Alpha τρίβουν τα χέρια τους για την όντως τεράστια επιτυχία που σημειώνουν μέχρι στιγμής οι δύο νέες σειρές που προβάλλει ο σταθμός, «Σασμός» και «Η γη της Ελιάς». Και οι δύο σειρές σκαρφάλωσαν στον πίνακα της τηλεθέασης όπου και… στρογγυλοκάθηκσαν. Απ’ όσα μαθαίνω από πηγή μου στον Alpha δεν επαναπαύονται, αντιθέτως ετοιμάζουν πολύ σύντομα την προβολή άλλης μίας σειράς με στόχο να πετύχει σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Περισσότερα θα σας έχω πολύ σύντομα.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο Alpha βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και την περασμένη εβδομάδα 06 - 12 Σεπτεμβρίου 2021. Δεύτερος σταθμός σε τηλεθέαση ήταν ο ΑΝΤ1, τρίτο το OMEGA, τέταρτο το ΡΙΚ1 και πέμπτο το Sigma.

Πρώτη, δεύτερη, τρίτη και πέμπτη εκπομπή σε τηλεθέαση για την εβδομάδα αναδείχθηκε η νέα σειρά του Alpha «Σασμός» ενώ την τέταρτη θέση σε τηλεθέαση κατέλαβε η επίσης νέα σειρά που προβάλλει ο Alpha, «Η γη της ελιάς» η οποία κατέλαβε και την έκτη και έβδομη θέση στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen για την τηλεθέαση για την εβδομάδα 30 Αυγούστου - 05 Σεπτεμβρίου ήταν:

ALPHA: 14.6%

ΑΝΤ1: 12.7%
OMEGA: 9.9%

ΡΙΚ1: 8.9%

SIGMA: 8.2%

ΡΙΚ2 : 2.5%

ΕΡΤ WORLD: 2.7%

Οι πρώτες πέντε εκπομπές σε τηλεθέαση για την ίδια εβδομάδα ήταν στην ουσία δύο, οι δύο νέες σειρές του Alpha «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» που, τουλάχιστον στην έναρξή τους σαρώνουν τα ποσοστά.

1. Σασμός από τον Alpha στις 09/09, το οποίο κατέγραψε μέχρι 27.2% (77.470),

2. Σασμός από τον Alpha στις 06/09, το οποίο κατέγραψε μέχρι 24.4% (69.800),

3. Σασμός από τον Alpha στις 07/09, το οποίο κατέγραψε μέχρι 24.7% (69.740),

4. Η γη της Ελιάς από τον Alpha στις 07/09, το οποίο κατέγραψε μέχρι 27.2% (67.470), και

5. Σασμός από τον Alpha στις 08/09, το οποίο κατέγραψε μέχρι 24.2% (65.880).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση