ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Ποιες εκπομπές κυνηγούν την τηλεθέαση;

Ο Τάσος Τρύφωνος κυνηγά και... φτάνει την τηλεθέαση. Τερμάτισε λίγο πριν το 30%

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Το… Έλα να δεις!

Αρκετά καλά φαίνεται να τα πηγαίνει το καθημερινό, μεσημεριανό μαγκαζίνο του Omega, Έλα να δεις, με παρουσιάστρια την Έλενα Θεοδώρου και την ομάδα της. Την περασμένη Πέμπτη η εκπομπή κατέγραψε πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης φτάνοντας μέχρι και το 31,8%.

Πάντως στο Omega υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα αποτελέσματα της τηλεθέασης και ελπίζουν πως την ανιούσα θα ακολουθήσουν και άλλες εκπομπές, αν και γενικά το κανάλι προς το παρόν φαίνεται να είναι ικανοποιημένο με την τρίτη θέση στη γενική τηλεθέαση. Έχει εξάλλου πολλά να περιμένει από τον νέο γύρο του Master Chef που… ψήνεται.

Κυνηγητό της τηλεθέασης

Ανεβαίνει η τηλεθέαση του “The Chase”, του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του Alpha με τον Τάσο Τρύφωνος. Το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης 23 Νοεμβρίου σκαρφάλωσε μέχρι και το 29,6% σε τηλεθέαση, επιβεβαιώνοντας ότι ο Τάσος παραμένει σταθερή τηλεοπτική αξία.

Το “The Chase”, στο γενικό σύνολο έφτασε μέσο όρο μέχρι το 20% και στο τελευταίο τέταρτο στο 25.2% ενώ στα νεανικά κοινά σημείωσαν ποσοστό 22.5% και έφτασε κοντά στο 30% το τελευταίο τέταρτο.

Κανονικό κυνηγητό της τηλεθέασης από τον Τρύφωνος…

Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους δημοσιογράφους, ποιους θα εμπιστευτείς;

Συγκλόνισε ο γιος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Δημήτρης, δηλώνοντας ότι «τον πατέρα μου τον σκότωσε το σύστημα που πολεμούσε». Ο Δημήτρης Καραϊβάζ, ζήτησε από την κυβέρνηση και τις αρχές να λάβουν μέτρα προκειμένου να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό. Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο και η ΕΣΗΕΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση εντατικοποίηση των ερευνών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Δημήτρης Καραϊβάζ παραχώρησε συνέντευξη στο International Press Institute και στον Jamie Wiseman, σε ένα αφιέρωμα για τις επιπτώσεις που έχουν οι δολοφονίες δημοσιογράφων στην ελευθερία του τύπου. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η υποστήριξη δεν ήταν η μεγαλύτερη, αλλά δεν ήταν και λίγη. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θέλουμε χρήματα για να νιώσουμε στήριξη. Αυτό που θέλαμε ήταν να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η δολοφονία του πατέρα μου δεν θα έπρεπε να κάνει τον κόσμο να φοβάται. Η δολοφονία του είναι μια έμπνευση, μια ελπίδα γιατί έδειξε ότι ένας άνθρωπος, μόνο με την πένα του όπως έλεγε ποιητικά ο ίδιος, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει καλύτερο. Αυτό θέλαμε να δούμε να ακούγεται σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στήριξη θέλαμε από την Ελλάδα και από άλλες χώρες. Όμως δεν το είδαμε τελικά. Δεν είδαμε την ελπίδα να ξεπηδά από τον θάνατο του πατέρα μου. Είδαμε φόβο και προκατάληψη». Και πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα από τη δολοφονία του πατέρα μου είναι η ελευθερία του τύπου, γιατί αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς ότι οι δημοσιογράφοι θα πουν την αλήθεια επειδή φοβούνται, τότε ποιους θα εμπιστευτείς; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που φοβόμαστε: επειδή δε βλέπουμε διάθεση από πολλούς ανθρώπους να πουν την αλήθεια».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X