ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ποια σειρά πάει για δεύτερη σεζόν και ποιο κανάλι βρίσκεται στα... τάρταρα;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλη κινητικότητα και νευρικότητα επικρατούν σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Η τηλεθέαση έχει φτάσει στα τάρταρα και η ένταση είναι καθημερινή.

Όπως μαθαίνω από πηγή μου που γνωρίζει, ο καναλάρχης έχει προειδοποιήσει για νέες περικοπές και νέες απολύσεις.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη και οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες, σύμφωνα με την πηγή μου.

Η σειρά «Αστέρια στην Άμμο», η οποία διαφημίστηκε πολύ σε Κύπρο και Ελλάδα, κόβεται από τον Alpha Ελλάδας αλλά παραμένει στο πρόγραμμα του Alpha Κύπρου. Στην Κύπρο η σειρά τα πάει αρκετά καλά με ψηλό ποσοστό τηλεθέασης που ξεπερνά το 15% σε μια δύσκολη τηλεοπτική ζώνη, πριν από το δελτίο ειδήσεων. Η πορεία της εκπομπής στην Ελλάδα δεν είχε την ίδια επιτυχία...

Πάντως από τον Alpha Κύπρου ακούω ότι και με τη σειρά είναι ευχαριστημένος και με τους συντελεστές της τα πάει μια χαρά (το δίδυμο Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου) και βλέπει και προοπτική αύξησης της τηλεθέασης.

Η άλλη σειρά των Γεωργίου και Νικολάου, «8 λέξεις», πήρε από τον ΣΚΑΪ το εισιτήριο για τη δεύτερη σεζόν, κάτι που ικανοποίησε και τον Alpha Κύπρου στον οποίο προβάλλεται με επιτυχία.

Με μεγάλη αγωνία αναμένουν κάποιοι την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Μιχάλη Μαραθεύτη στο ΡΙΚ. Και δεν αναφέρομαι στους εντός ιδρύματος αλλά στους εκτός αυτού. Γιατί είναι αρκετοί. Το προηγούμενο που δημιούργησε o Μαραθεύτης στο ΡΙΚ με την αύξηση της τηλεθέασης και τις δομές που έθεσε σε διάφορα επίπεδα, θορύβησαν αρκετούς ανταγωνιστές.

Για να μην αναφερθώ και στα όσα πέτυχε στο μεγάλο κεφάλαιο Γιουροβίζιον, το οποίο πάντως θα τον ακολουθεί όπου και να βρεθεί...
Απόδειξη η φωτογραφία που ο ίδιος ο Μιχάλης Μαραθεύτης δημοσίευσε στο Facebook με την Ελένη Φουρέιρα, την οποία συνάντησε πρόσφατα στη Λευκωσία.

«When the queen is in town... Forever grateful to @foureira @alexpmusic_ and the amazing team #reunion #fuego», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η... queen βρέθηκε πρόσφατα στη Λευκωσία για συναυλία και βγήκε για φαγητό με την ομάδα του Fuego που έβαλε φωτιά στην Γιουροβίζιον και στην Ευρώπη.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο ΑΝΤ1 ήταν χθες ο πρώτος σε τηλεθέαση σταθμός με δεύτερο το Omega και τρίτο τον Alpha, τέταρτο το ΡΙΚ1 και πέμπτο το Sigma.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν ότι για τη χθεσινή μέρα, στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 (15,4%), δεύτερο το Omega (14,5%), τρίτος ο Alpha (13,4%), τέταρτο το ΡΙΚ1 (12,8%) και πέμπτο το Sigma (8,7%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (2%), ΡΙΚ2 (1,4%) και Smile (0,5%).

Στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 (19,7%), δεύτερος το Omega (15,8%), τρίτος ο Alpha (11,2%), τέταρτο το ΡΙΚ1 (7,2%) και πέμπτο το Sigma (7%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,2%), ΡΙΚ2 (0,7%) και Smile (0,2%).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση