ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Όταν το Sigma ψάχνεται για σατιρική εκπομπή και το ΡΙΚ για την Γιουροβίζιον

Το ΡΙΚ κατάφερε και «έκλεψε» στο παραπέντε τον Nicolas από την Γερμανία

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η κακή οικονομική κατάσταση των τηλεοπτικών σταθμών φανερώθηκε και από τα χρέη που έχουν προς την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας έδειξε ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί χρωστούσαν μέχρι το τέλος του 2018 το ποσό των 785.835 ευρώ.

-Αληθεύει ότι για κάποιους σταθμούς το ποσό που χρωστούσαν έχει αυξηθεί και έχουν προειδοποιηθεί για την λήψη μέτρων εις βάρος τους;

Με νέα σατιρική εκπομπή θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό στον συγκεκριμένο τομέα, το Sigma. Ειδικά μετά την διακοπή του «Άλλα λόγια θκειε παπά». Όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του σταθμού, το κανάλι ετοιμάζει ένα «δικό του» Ράδιο Αρβύλα. Επικεφαλής της προσπάθειας θα είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Κώστας Καζάκας και Χάρης Κκολός που θα βρίσκονται στην παρουσίαση. Αναμένεται πως μαζί τους θα είναι άλλοι δύο ηθοποιοί, ίσως και περισσότεροι. Στόχος είναι η νέα εκπομπή να προσελκύσει τη χαμένη τηλεθέαση του σταθμού και να τον επαναφέρει μεταξύ των τριών πρώτων σε τηλεθέαση, γιατί όπου να 'ναι το "The voice" τελειώνει.

Η νέα εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα περίπου, πριν πάντως από τα Χριστούγεννα.

Στο φουλ είναι αναμμένες οι μηχανές του ΡΙΚ για την Γιουροβίζιον 2020. Και εκεί που αναμενόταν ότι εκπρόσωπος της Κύπρου θα ήταν είτε ο Βαγγέλης Κακουριώτης είτε ο Ίαν Στρατής, εμφανίστηκε ξαφνικά ένας εντυπωσιακός και πολλά υποσχόμενος νεαρός με τον οποίο το ΡΙΚ φέρεται να έχει «κλείσει». Πρόκειται για τον 23χρονο Sandro Nicolas που γεννήθηκε στην Γερμανία από Αμερικάνο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, ο οποίος μιλά άπταιστα τα Ελληνικά και έχει αέρα σταρ καθώς συμμετείχε σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις ενώ πέρασε και από το «The Voice» της Γερμανίας, φθάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Το ΡΙΚ κατάφερε και «έκλεψε» στο παραπέντε τον Nicolas από την Γερμανία, αφού θεωρείτο το φαβορί για να την εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον!

Προηγήθηκε, απ' όσα μαθαίνω, και προσέγγιση στην Ήβη Αδάμου, η οποία όμως αρνήθηκε για οικογενειακούς λόγους.

Ο Μιχάλης Μαραθεύτης αναμείχθηκε για τελευταία φορά στο θέμα «Γιουροβίζιον» ως διευθυντής του ΡΙΚ, αφού όπως έγινε γνωστό έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του.

Κάποιοι επιμένουν πως θα πρέπει το ίδρυμα να τον προσλάβει ως ειδικό σύμβουλο για τον διαγωνισμό, αφού έχει αποδείξει πως σε αυτό τον τομέα έχει πετύχει το ακατόρθωτο αγγίζοντας για πρώτη φορά και την πρωτιά...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στην τηλεθέαση ήταν χθες Κυριακή το Sigma, ελέω «The Voice». Ακολουθούν ΑΝΤ1 και Alpha.

Αναλυτικά τα στοιχεία που κατέγραψε η Nielsen για την χθεσινή μέρα κατέδειξαν ότι στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν το Sigma (17,6%), δεύτερος ο ΑΝΤ1 (12,7%), τρίτος ο Alpha (10,2%), τέταρτο το Omega (9,1%) και πέμπτο το ΡΙΚ1 (7,2%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,8%), ΡΙΚ2 (1,3%) και Smile (1,1%).

Στο δυναμικό κοινό, πρώτος σταθμός ήταν επίσης το Sigma (16,5%), δεύτερος ο ΑΝΤ1 (15,8%), τρίτος ο Alpha (11%), τέταρτο το Omega (8,4%) και πέμπτο το ΡΙΚ1 (3,5%). Ακολουθούν: ΡΙΚ2 (1,3%), ΕΡΤ World (1,1%) και Smile (1,1%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X