ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Όταν ο κορωνοϊός έκανε υπεύθυνο ροής τον Νίκο Αναστσιάδη!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ο κορωνοϊός τα έχει αλλάξει όλα. Όχι μόνο στην Κύπρο αλλά παγκόσμια. Εδώ είναι η αλήθεια πως λόγω και των ιδιαζουσών συνθηκών που βιώνουμε τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο... αξιοπερίεργα.

Και αναφέρομαι κυρίως στη μετατροπή του Προέδρου Αναστασιάδη σε... υπεύθυνο ροής του ΡΙΚ προκειμένου να λύσει προβλήματα που προκάλεσαν οι αποφάσεις του Υπουργικού για τον κορωνοϊό. Έτσι τον είδαμε σήμερα να μεσολαβεί μεταξύ Αρχιεπισκόπου και ΡΙΚ και να εξασφαλίζει τη μετάδοση της θείας λειτουργίας από τη συχνότητα του ημικρατικού ιδρύματος. Με παρόμοιο τρόπο έδρασε ώστε το ΡΙΚ να προβάλει αγώνες ποδοσφαίρου σε ανοικτή ζώνη, αφού όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι 31 Μαρτίου. Με δική του μεσολάβηση, όπως ο ίδιος έγραψε σε Tweet του, τόσο η Cyta όσο και άλλες ιδιωτικές εταιρείες έχουν συμφωνήσει για την προβολή αγώνων σε ανοικτή ζώνη. Αυτό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΡΙΚ Ανδρέας Φράγκος με δικό του Tweet. Όπως έγραψε, το ΡΙΚ θα αναλάβει τη μετάδοση αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος σε συνεργασία με τη Cytavision.

Νέα αναταραχή στους κόλπους του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Άντε με το καλό να δούμε τον Πρόεδρο και στα παζαρέματα για τη διαφημιστική πίτα των αγώνων. Μια χαρά δείχνει να τα καταφέρνει.

Νέα αναταραχή υπάρχει στους κόλπους του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ). Όλο και αυξάνονται οι αναφορές ότι το Δ.Σ. λαμβάνει αποφάσεις με πολιτικά κριτήρια παρά δημοσιογραφικά...
Περισσότερα την Παρασκευή.

Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί οι οποίοι δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις. Όταν όμως το κάνουν... ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου. Μία από αυτούς είναι και η Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» «έθαψε» τρεις συναδέλφους της. Είπε ότι έδωσε χαστούκι στον Λαζόπουλο σε μια παλιά τους συνεργασία επειδή ζήτησε περισσότερα χρήματα.

Χαρακτήρισε τον Θανάση Ευθυμιάδη με τον οποίο συνεργάστηκε στο Dolc Vita ως «καβαλημένο» και «ωραιοπαθή» ο οποίος μπήκε στη σειρά με μέσο και με τον οποίο δεν είχε καλή σχέση. Ασχολήθηκε και με την Βίκυ Σταυροπούλου με ένα τρόπο που όντως προκάλεσε αίσθηση. Όταν την αναφέρθηκε ότι η Σταυροπούλου θα είναι κριτής σε show απάντησε: «Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός».

Με την καλή κουβέντα στο στόμα και το μέλι να τρέχει όταν μιλάει για συναδέλφους της...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το «MasterChef» έφερε και χθες το Omega στη πρώτη θέση της τηλεθέασης, τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό.

Στη δεύτερη θέση στη γενική τηλεθέαση βρέθηκε το ΡΙΚ1, στην τρίτη θέση ο ANT1, στην τέταρτη ο Alpha και στην πέμπτη θέση το Sigma.
Στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε και πάλι το Omega, τη δεύτερη ο ΑΝΤ1, την τρίτη ο Alpha την τέταρτη το ΡΙΚ1 και την πέμπτη θέση το Sigma.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη Γενική τηλεθέαση τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA : 17,4%
PIK1: 15,9% ANT1: 14,3%
ALPHA: 13%
SIGMA: 7,7%
ΕΡΤ WORLD: 1,2%
ΡΙΚ2: 1,2%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά των τηλεοπτικών καναλιών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA: 20,4%
ANT1: 16,9%
ALPHA: 10,7%
PIK1: 8,6%
SIGMA: 7,8% ΡΙΚ2: 0,8%
ERT WORLD: 0,5%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X