ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Οι τίτλοι ενός τέλους, μια νέα αρχή και το κανάλι που δεν την βγάζει

Για κάποιους το 2021 ξεκινάει με τους χειρότερους οιωνούς

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πολύ σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Δεν είναι μόνο το οικονομικό που πιέζει τους ιδιοκτήτες του καναλιού και τα στελέχη του, είναι και οι συνθήκες εργασίας που όλο και χειροτερεύουν. Άλλα δύο στελέχη φαίνονται αποφασισμένα να εγκαταλείψουν το κανάλι το οποίο βγαίνει-δεν βγαίνει με προσωπικό κάτω του αριθμού ασφαλείας.

Ένας εξ ουρανού επενδυτής ή μια άμεση χειρονομίας από τις τράπεζες θα μπορούσε να σώσει προσωρινά την κατάσταση. Αλλά τίποτα από αυτά δεν φαίνεται στον ορίζοντα και το 2021 ξεκινάει με τους χειρότερους οιωνούς.

Οι τίτλοι του τέλους στη συνεργασία του διδύμου Ανδρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου με τον ΣΚΑΪ, άρχισαν να πέφτουν. Και μάλιστα με θόρυβο…

Όπως έχει ανακοινωθεί οι Κύπριοι παραγωγοί συμφώνησαν με το MEGA τη νέα τους συνεργασία με τον ΣΚΑΪ να απαντά με μείωση των επεισοδίων του σήριαλ «8 λέξεις», το οποίο φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί πριν από την ώρα του.

Κάποιοι στον ΣΚΑΪ τα έχουν πάρει στο κρανίο που το MEGA ανακοίνωσε τη συνεργασία μέσα στις γιορτές και πριν ακόμα λήξει το συμβόλαιο ΣΚΑΪ – Γεωργίου. Το αποτέλεσμα, όπως μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ είναι τα 390 επεισόδια που περιλάμβανε η αρχική συμφωνία του Γεωργίου με τον ΣΚΑΪ να ψαλιδιστούν και να γίνουν μόνο 250. Και όχι μόνο αυτό. Τερματίζονται πια τα διπλά επεισόδια της σειράς, θα είναι όλα μονά και δεν θα υπάρχει έξτρα επεισόδιο τις Παρασκευές…

Τους τηλεθεατές που παρακολουθούν για μήνες τη σειρά, τους σκέφτηκε άραγε κανείς;

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» κάνει πρεμιέρα, απόψε στις 20.00, στο Open, και θα προβάλλεται μάλιστα καθημερινά. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλος επανέρχονται δυναμικά και θα προσπαθήσουν καλύψουν το χαμένο έδαφος από την απουσία τους στην TV.

Ήδη στην Ελλάδα αναμένεται με αγωνία το ποσοστό τηλεθέασης που θα καταγράψουν αφού απέναντί τους θα έχουν τα δελτία ειδήσεων των ΣΚΑΪ, MEGA και STAR.

Στο Open πάντως επενδύουν πολλά στη νέα τους… επένδυση. Για να δούμε τι θα δείξουν και οι τηλεμετρήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X