ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Οι σκηνές απείρου κάλλους στην κυπριακή TV και η μεγάλη μέρα της Τάμτα

Σε ποιο κανάλι οι φωνές των «συναδέλφων» έβγαλαν όλους από τα γραφεία;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σκηνές απείρου κάλλους βλέπει κάποιος στην κυπριακή τηλεόραση αυτή την περίοδο. Ο προεκλογικός για τις ευρωεκλογές που βρίσκεται στο φόρτε του, έχει επηρεάσει και τις εκπομπές λόγου και τα δελτία ειδήσεων και την... τηλεθέαση. Αν η ιστορία του seral killer και των τραγικών θυμάτων του ανέβασε σε κάποιο βαθμό την τηλεθέαση, οι υπερβολές, οι όψιμες αντιπαραθέσεις και οι φωνασκίες κάποιων πολιτικών και υποψηφίων, την έχουν... προσγειώσει.

Οι εκπομπές λόγου έχουν χάσει, πια, και τη λάμψη τους και τους θαυμαστές τους. Μόνο κάποια σποτάκια από στιγμές θυμού και έντασης βρίσκουν διέξοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται viral. Τις περισσότερες φορές, για τους λάθος λόγους...

Προχθές, μάλιστα, άκουσα και το πιο σύντομο ανέκδοτο σε διαφημιστικό σποτ για τηλεοπτική εκπομπή με θέμα της ευρωεκλογές. Όπως έλεγε το συγκεκριμένο σποτ: "Δημοσιογράφοι ανακρίνουν τον....".
Εκείνο το "ανακρίνουν" βγάζει πάντα γέλιο, όταν χρησιμοποιείται για τηλεοπτικούς δημοσιογράφους στην Κύπρο...
Και μένω εδώ...

Μια μέρα έμεινε για τον πρώτο ημιτελικό της Γιουροβίζιον, με την Κύπρο και την Τάμτα να εμφανίζεται πρώτη-πρώτη.
Όπως με πληροφορεί μια πηγή μου από το Τελ Αβίβ, τα πράγματα για το τραγούδι της Κύπρου είναι αρκετά αισιόδοξα. Η δουλειά που έχει γίνει από την κυπριακή αντιπροσωπεία είναι σημαντική και "όλοι αναμένουν να δουν τη λάμψη της Τάμτα", όπως μου λέχθηκε.
Η εμφάνιση στην τελετή έναρξης της Γιουροβίζιον που έκανε χθες η Τάμτα, με τα τέσσερα αγόρια που θα τη συνοδεύουν στη σκηνή, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους και τα τηλεοπτικά κανάλια που κάλυψαν το γεγονός. Η εκπρόσωπος της Κύπρου δεν σταμάτησε να ανεμίζει την κυπριακή σημαία και να χαρίζει χαμόγελα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αντιπροσωπεία μας ήδη βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και εργάζεται παράλληλα με τον πρώτο ημιτελικό και για τον μεγάλο τελικό. Στόχος είναι η Κύπρος να βρίσκεται ξανά μεταξύ των πρωταγωνιστών της διεθνούς διοργάνωσης όπως και πέρσι. Με όλα τα καλά που φέρνουν η δημοσιότητα και η προβολή σε τρισεκατομμύρια τηλεθεατές.

Σε ποιο κανάλι οι φωνές των "συναδέλφων" έβγαλαν όλους από τα γραφεία, λες και πήρε φωτιά το κτήριο;
Αληθεύει πως ένας από τους διευθυντές του σταθμού, όταν άκουσε την αιτία του καβγά, βγήκε απ' τα ρούχα του;
Και ότι απείλησε πως αν επαναληφθεί το σκηνικό, θα βρεθούν και οι δύο "συνάδελφοι" εκτός σταθμού;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτο κανάλι αναδείχθηκε χθες, στη δύσκολη, τηλεοπτικά, πάντα ομιλούντες, Κυριακή το SIGMA. Τα ποσοστά όλων σχεδόν των καναλιών εξακολουθούν να βρίσκονται στα... τάρταρα, κάτι που προκαλεί μόνιμους πονοκεφάλους και σε καναλάρχες και στα στελέχη τους.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB Nielsen για την Κυριακή 12 Μαΐου, στη γενική τηλεθέαση, πρώτος σταθμός αναδείχθηκε χθες το SIGMA με 14,4%. Δεύτερος σταθμός σε τηλεθέαση ήταν χθες ο ALPHA με 13,4%, τρίτο το PIK1 με 10,8%, τέταρτος ο ANT1 με 9,0% και πέμπτος το OMEGA με 6,7%.

Τα "μικρά" κανάλια διατηρούν κανονικά τα μικρά τους ποσοστά:

EXTRA με 2,4%, ERT WORLD με 1,9%, PIK2 με 1,4% και SMILE με 0,9%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X