ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Οι σαμπάνιες για το «MasterChef» και το νέο Mega

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σαμπάνιες ανοίγουν στο Omega για την πρωτιά που τους έφερε στη τηλεθέαση το «MasterChef». Και όχι μόνο στο Omega αλλά και στο Star, το κανάλι που παράγει την εκπομπή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το Star ενθουσιασμένο από την επιτυχία του 4ου κύκλου του γνωστού τηλεδιαγωνισμού μαγειρικής αποφάσισε να δώσει άλλη μία μέρα προβολής του. Έτσι από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, αντί για Δευτέρα με Τετάρτη που προβάλλεται σήμερα. Αυτό σημαίνει δύο περισσότερα επεισόδια την εβδομάδα, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στα αντίπαλα κανάλια. Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο βεβαίως.

Αντιθέτως στο Omega ακούω ότι ετοιμάζονται να ανοίξουν και νέες σαμπάνιες...

Σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια τρολάρουν τις δύο τελευταίες ημέρες τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Άντρο Κυπριανού για το διακαναλικό debate που πρότεινε ο Αβέρωφ.

Από συνάδελφο υποβλήθηκε και η ερώτηση: «πιστεύουν πραγματικά ότι ένα τέτοιο debate θα έχει τηλεθέαση ή μας εκβιάζουν με την πρόταση αυτό να γίνει διακαναλικό μπας και υποχρεωθούν κάποιοι να το παρακολουθήσουν;»

Κάποιος άλλος διερωτήθηκε εάν υπάρχει «συνωστισμός» δημοσιογράφων για την ανάκριση των δύο κορυφαίων πολιτικών.

Η έλευση του Mega αναμένεται με αγωνία από πολλούς. Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ωστόσο, όπως μαθαίνω από την Αθήνα μάλλον θα δοθεί και νέα παράταση στην πρεμιέρα και έτσι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου, όπως αναμενόταν.

Το διάβασα σε σοβαρό ειδησεογραφικό site και σας το μεταφέρω αυτούσιο, χωρίς κανένα σχόλιο:

«Ο Αλέξανδρος έκανε την... αποκάλυψη της χρονιάς - Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλεξανδρος Ταραμουντάς έκανε την αποκάλυψη ότι φοράει αντρικό καλσόν.»

Μετά τον κακό χαμό μεταξύ των συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα» και του ΣΚΑΪ πολλοί διερωτούνται που και πότε θα προβάλλεται πια η δημοφιλής εκπομπή.

Αν και οι συντελεστές της βρίσκονται σε επικοινωνία με κάποια κανάλια η πρεμιέρα δεν πρόκειται να γίνει σε κάποιο ελληνικό κανάλι. Ούτε και σε κυπριακό, αν εκεί πήγε ο νους σας. Η πρώτη τους εκπομπή μετά τον σάλο αναμένεται στο Youtube!

Μήπως να πρόκειται για ένα demo που θα κρίνει και την τύχη της εκπομπής;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν για τη χθεσινή μέρα ο ΑΝΤ1 με δεύτερο το ΡΙΚ1, τρίτο τον Alpha, τέταρτο το Omega και πέμπτο και τελευταίο το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό όμως ο ΑΝΤ1 διατήρησε την πρωτιά με τον Alpha να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, το Omega στην τρίτη, το Sigma στην τέταρτη και στην πέμπτη και τελευταία θέση το ΡΙΚ1.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη Γενική τηλεθέαση τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
ANT1: 13,9%
PIK1: 13,3%
ALPHA: 12,7%
OMEGA : 11,5%
SIGMA: 8,1%
ΕRΤ World: 1,4%
PIK2: 1,2%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
ANT1: 16,2%
ALPHA: 11,5%
OMEGA: 10,7%
SIGMA: 9,1%
PIK1: 7,9%
PIK2: 1,3%
ERT World: 0.6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X