ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Οι παραγωγές που ετοιμάζονται, οι σταρς και τα εκατομμύρια

Θα καταφέρουν ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ να φέρουν τον Ντάνο πίσω στο Survivor και μαζί του την χαμένη τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Είναι πολλά τα λεφτά...

Πολλά λεφτά είναι αποφασισμένος να ξοδέψει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλικαλί προκειμένου να επαναφέρει τα ψηλά ποσοστά τηλεθέασης που είχε το ριάλιτι και τα οποία απώλεσε τα τελευταία χρόνια. Όπως ακούω από πηγή μου στην Αθήνα, ο ΣΚΑΪ, στον οποίο θα προβάλλεται και ο νέος γύρος του ριάλιτι, όπως και όλοι οι προηγούμενοι γύροι των τελευταίων ετών, βρίσκεται φέτος σε δύσκολη θέση. Τα νούμερα που καταγράφει στην prime time είναι μονοψήφια ενώ οι αντίπαλοι σταθμοί σαρώνουν, λόγω κυρίως των επιτυχημένων σειρών μυθοπλασίας που προβάλλουν.

Οπόταν κοινός είναι ο στόχος Ατζούν και ΣΚΑΪ να ανέβουν τα ποσοστά με μια εκπομπή που θα σημειώσει επιτυχία αλλά θα έχει και διάρκεια. Και αυτή η εκπομπή θα μπορούσε, ιδανικά, να είναι το Survivor, αφού το είχε πετύχει ξανά, χρόνια πριν. Συγκεκριμένα το 2017 όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστότερος ως Ντάνος, κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ και η ζωή του άλλαξε οριστικά.

Όλοι υποστηρίζουν ότι το 2017 ήταν η χρυσή εποχή του Survivor και αυτή ονειρεύονται να ξαναδημιουργήσουν και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ. Οι κύκλοι του ριάλιτι που ακολούθησαν δεν είχαν την τρομερή επιτυχία του 2017 και έκτοτε φαίνεται πως σταθερός στόχος της παραγωγής είναι να επαναφέρει στο ριάλτι τον άνθρωπο που κατάφερε να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση, δηλαδή τον Ντάνο. Πριν από κάθε νέο κύκλο του ριάλιτι τα δημοσιεύματα για προσέγγιση του Ντάνου ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του στο Survivor, δίνουν και παίρνουν. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η προσέγγιση προς τον Ντάνο έχει γίνει ιδιαίτερα ασφυκτική. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Βαγγέλης Περρής, η επιθυμία του Ατζούν Ιλικαλί να εντάξει στο νέο Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γίνεται με μια πολύ συγκεκριμένη και extra large πρόταση η οποία φτάνει τα 300.000 ευρώ! Το ποσό αυτό θα δοθεί προκειμένου ο Αγγελόπουλος να πει το «ναι» για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Υπενθυμίζω ότι το έπαθλο που κέρδισε ο Αγγελόπουλος το 2017 ανερχόταν στο ένα τρίτο του φημολογούμενου προσφερόμενου ποσού, δηλαδή στις 100.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας την αναφορά του Περρή, «ο Ατζούν Ιλικαλί παίρνει από τον ΣΚΑΪ 150.000 ευρώ το επεισόδιο, γιατί να μην δώσει 300.000 ευρώ στον Ντάνο; δύο επεισόδια είναι».

Είναι πολλά τελικά τα λεφτά που κοστίζουν τα νούμερα της τηλεθέασης...

Μάχη για μια θέση στο MasterChef

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή του κορυφαίου τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση, του MasterChef. Ως γνωστό το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής προβάλλεται στην Ελλάδα από το Star και στην Κύπρο από το Omega και παρά τις προσπάθειες άλλων καναλιών να το αντιγράψουν ή να προβάλουν παρόμοια τηλεπαιχνίδια, κανένα δεν κατάφερε να του κλέψει τη δόξα. Όλες ανεξαιρέτως οι προσπάθειες απέτυχαν και οι εκπομπές αναγκάζονται να κατεβάσουν ρολά πριν από την ώρα τους. Ακόμα και ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλικαλί προσπάθησε ανεπιτυχώς να δωροδοκίσει τους πανθομολογουμένως επιτυχημένους κριτές του MasterChef με ένα εκατομμύριο προκειμένου να την εγκαταλείψουν και να συμμετέχουν σε δική του εκπομπή.

Όπως μεταδίδεται από την Αθήνα και για τον 6ο κύκλο του MasterChef, υπάρχει τεράστια λίστα υποψηφίων με τις αιτήσεις να είναι χιλιάδες. Είναι σίγουρο ότι μεταξύ αυτών θα υπάρχουν και Κύπριοι.

Και Βίσση και Ρέμος!

Άλλο ένα θρυλικό talent show ετοιμάζεται εντατικά για την ελληνική τηλεόραση και σίγουρα θα βρεθεί και στις κυπριακές συχνότητες. Αναφέρομαι στο πολύ επιτυχημένο σε άλλες εποχές X-Factor το οποίο φέτος θα προβάλλεται στην Ελλάδα από το Mega. Ως γνωστόν το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι μουσικής προβλήθηκε αρχικά από τον ΑΝΤ1, πέρασε από τον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια βρέθηκε στο Open με τη Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση.

Στο Mega αναμένεται να προβληθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και γίνεται σοβαρή και… δαπανηρή προετοιμασία για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του. Όπως γράφουν ελλαδικά ΜΜΕ, στην κριτική επιτροπή έχουν ήδη εξασφαλιστεί δύο πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής. Πρόκειται για την απόλυτη Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο ενώ γίνονται επαφές για τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής. Παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο ανταγωνισμός έχει ήδη αρχίσει να… ψάχνεται!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X