ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Οι νέες εκπομπές του Omega και τα νόστιμα πρωινά του Alpha

Ο Χάσικος εξήγγειλε δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές!

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αισιοδοξία για το μέλλον του Omega εξέφρασε πρόσφατα ο Σωκράτης Χάσικος μιλώντας για τον ένα χρόνο λειτουργίας του σταθμού. Εκείνο το «το Omega ήρθε για να μείνει» το είπε αρκετά δυνατά για να ακουστεί...

Η αλήθεια είναι πως ο σταθμός τα πάει αρκετά καλά αυτή τη σεζόν ενώ ελπίζει πως το ίδιο καλή και ίσως καλύτερη θα είναι και η συνέχεια.

Ο Χάσικος εξήγγειλε μάλιστα και δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές. Η μία με την ονομασία «Αιχμές» με τον Σωτήρη Παρούτη και τη Στέλλα Σάββα θα είναι καθημερινή και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Οι δύο δημοσιογράφοι θα προσεγγίζουν θέματα που απασχολούν την κοινωνία και με παρέμβαση του κοινού.

Η δεύτερη εκπομπή θα είναι από τον δημοσιογράφο Ονούφριο Σωκράτους και θα διερευνά σε βάθος σημαντικά θέματα και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες γι' αυτήν πολύ σύντομα.

- Σε ποιο κανάλι υπήρξε νέα, έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δύο υψηλών στελεχών με υψηλούς τόνους, φωνές και... απειλές;

Εκτός από τα μουσικά σόου, τα τηλεπαιχνίδια και τις σειρές, η μάχη της τηλεθέασης δίνεται και με άλλες εκπομπές, όπως οι εκπομπές μαγειρικής.

Κάποια από τα κυπριακά κανάλια έχουν κάνει κατά καιρούς φιλότιμες προσπάθειες για να στήσουν εκπομπές μαγειρικής αναγνωρίζοντας τη δυναμική της συγκεκριμένης θεματολογίας. Άλλα με επιτυχία και άλλα με παταγώδη αποτυχία. Μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό είναι η εκπομπή της Αθηνάς Λοϊζίδου που φέτος προβάλλεται από τον Alpha τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, στις 9.30. Γιατί κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην εκπομπή της Αθηνάς Λοϊζίδου «Εύκολα και Σπιτικά»; Γιατί το περασμένο Σάββατο έφθασε μέχρι και το 48% σε τηλεθέαση, ποσοστό ρεκόρ που ανταγωνίζεται ακόμα και τον Λούη!

Η γνωστή μαγείρισσα έχει τον τρόπο της να δίνει μέσα σε μισή ώρα συνταγές για ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό αλλά και συμβουλές για τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη θρεπτική αξία των τροφών. Και αυτό φαίνεται πως εκτιμάται δεόντως μια και τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής στον Alpha δεν είναι μόνο τα πιο νόστιμα πρωινά αλλά και τα πιο χρήσιμα!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Την περασμένη εβδομάδα 21-27 Οκτωβρίου 2019, πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση ήταν ο ΑΝΤ1 (14,2%) και στη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά ο Alpha (13,9%), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το Sigma (12,4%), την τέταρτη θέση το ΡΙΚ1 (10,7) και την πέμπτη το Omega (10,4%). Ακολουθούν το ΡΙΚ2 (1,5%), η ΕΡΤ World (1,4%) και το Smile (0,8%).

Για την περασμένη εβδομάδα στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά ακολούθησαν ανάλογη πορεία: Πρώτος σταθμός ο ΑΝΤ1 (18,2%), δεύτερος ο Alpha (15,4%), τρίτος το Sigma (10,6%), τέταρτος το Omega (10,1%) και πέμπτος το ΡΙΚ1 (5,7%). Ακολουθούν το ΡΙΚ2 (1,7%), η ΕΡΤ World (0,8%) και το Smile (0,6%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση