ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Οι καυγάδες σε κανάλι και η απογοήτευση από νέα εκπομπή

Ο διπλός ρόλος της Μπεκατώρου στο Mega στο The Chase και στο X-Factor

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Καυγάς και ένταση

Καυγάς ξέσπασε σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι και φαίνεται ότι αυτή τη φορά η ένταση είναι πολύ μεγάλη. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αναταραχή και καυγάδες στην ηγετική πυραμίδα του καναλιού.

Όπως μαθαίνω αιτία και του νέου καυγά είναι τα αποτελέσματα της τηλεθέασης στα οποία το κανάλι δεν τα πάει καθόλου καλά και οι εξηγήσεις που ζητούνται από στελέχη του σταθμού.

Η απάντηση που δίνεται είναι πως αυτό που χρειάζεται για να ανέβουν τα ποσοστά είναι… χρήματα. Για εργοδότηση ικανών στελεχών και για επιλογή εκπομπών που θα φέρουν ψηλά νούμερα.

Συγκεκριμένο μεγαλοστέλεχος φέρεται μάλιστα να έχει προειδοποιήσει με παραίτηση εάν δεν αλλάξει η κατάσταση και η διεύθυνση συνεχίζει να ζητά εξηγήσεις από το προσωπικό, παραγνωρίζοντας τις δικές της ευθύνες.

Πάντως ούτε το συγκεκριμένο στέλεχος είναι η πρώτη φορά που δηλώνει ότι θα παραιτηθεί, χωρίς να το έχει πράξει.

Άλλα περίμεναν…

Πολύ χαμηλότερη των προσδοκιών αποδείχθηκε νέα εκπομπή η οποία διαφημίστηκε αρκετά από μεγάλο κανάλι αλλά δεν… πουλάει. Τα αρνητικά σχόλια στον σταθμό όχι μόνο για την τηλεθέαση της εκπομπής αλλά και για το περιεχόμενό της δίνουν και παίρνουν. Κάποιος μάλιστα, χωρίς περιστροφές, είπε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη κάποιου για να φανεί και όχι για να προσφέρει κάτι άλλο, είτε στους τηλεθεατές, είτε στον σταθμό.

Ωστόσο ο σταθμός δίνει προς το παρόν παράταση στη συνεργασία ελπίζοντας να αυξηθεί η τηλεθέαση με αλλαγές που θα ενταχθούν σταδιακά στην εκπομπή...

Θέλει την κορυφή

Δυναμικά και στοχεύοντας στην κορυφή μπαίνει το MEGA στη μάχη των μουσικών talent shows. Οι προετοιμασίες για το X-Factor είναι εντατικές και οι επιλογές δείχνουν πως η παραγωγή στοχεύει πολύ ψηλά.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή είναι Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και ενδεχομένως η Νατάσα Θεοδωρίδου. Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου η οποία επιστρέφει στο Mega από το οποίο ξεκίνησε για να παρουσιάζει όχι ένα αλλά δύο τηλεπαιχνίδια.

Το νέο X-Factor έρχεται και με μία άλλη καινοτομία που αφορά το έπαθλο. Όπως μεταδίδεται από την Αθήνα το έπαθλο έχει ξεπεράσει το φράγμα των 100 χιλιάδων και ανέβηκε στις 150.000 ευρώ. Και όχι μόνο αυτό. Θα υπάρξει και δεύτερος φιναλίστ ο οποίος θα κερδίσει 50.000 ευρώ.

Το «The Chase» πάει Ελλάδα

Το «The Chase» που με επιτυχία παρουσιάζει στον Alpha Κύπρου o Τάσος Τρύφωνος σύντομα θα προβάλλεται σε ξεχωριστή παραγωγή και στην Ελλάδα.

Το Mega που έχει ανοιχτές τις κεραίες του εντόπισε το «The Chase» και ήδη διαφημίζει το τηλεπαιχνίδι για την Ελλάδα, ζητώντας συμμετοχές.

Όπως αναφέρει οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ, όπως αναφέρει η ελκυστική διαφήμιση.

Στην παρουσίαση του «The Chase» του Mega θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Δεν έχουν όμως γίνει ακόμα γνωστοί οι παντογνώστες Chasers, οι οποίοι θα "κυνηγούν" τους παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X