ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Οι δίδυμοι του Big Brother, η φωλιά των Κου Κου και η Χριστιάνα

Και είναι και νεαρά παιδιά…

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, παραδέχθηκαν Στη Φωλιά των Κου Κου ότι έκαναν λάθος και απολογήθηκαν δημόσια για το ολίσθημα τους να αφήσουν να ακουστούν όσα ανέφεραν μέσα από την εκπομπή τους οι δίδυμοι του Big Brother Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού Στη φωλιά των Κου Κου τα δύο αδέρφια παραδέχθηκαν ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με την ίδια κοπέλα, δίχως εκείνη να γνωρίζει ότι πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα μιας και αγνοούσε ότι είναι δίδυμοι.

Η παραδοχή τους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες, με αποτέλεσμα την Τρίτη η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ξεκινήσουν αλλιώς την εκπομπή τους. «Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς. Γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου αναφέροντας τα εξής:

«Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη».

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα».

Η παραδοχή τους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες

Μπορεί η απολογία των Κατσούλη-Καραβάτου να έγινε με ειλικρίνεια και να στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάστηκαν να απολογηθούν για λανθασμένα μηνύματα που βγαίνουν μέσα από την εκπομπή τους. Φαίνεται πως το πάθημα δεν έγινε μάθημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Για να δούμε στη συνέχεια…

Δεν πρόκειται σήμερα να πάρω δασκαλίστικο ύφος και να αραδιάσω του λόγους για τους οποίους η τηλεόραση οφείλει να μην αναπαράγει στερεότυπα που βλάπτουν και μειώνουν ανθρώπους. Ιδιαίτερα μετά τον ντόρο που γίνεται από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον αθλητικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο σωστή βρήκα την δική μας Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία δεν θέλησε να συνεχίσει στην εκπομπή της το ρεπορτάζ με την απολογία για όσα είπαν οι δίδυμοι, αναπαράγοντας στην ουσία το θέμα. Η Χριστιάνα έκοψε στον αέρα το ρεπορτάζ την ώρα που ο ένας από τους δίδυμους ήθελε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για τη συμπεριφορά τους, λέγοντας πως μπορεί αυτό που η ίδια κάνει να είναι λάθος αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ιστορία.

Και πολύ καλά έκανε και γι’ αυτό αξίζει το μπράβο της στήλης. Το οποίο όπως γνωρίζετε πολύ σπάνια… απονέμεται.

Μπράβο Χριστιάνα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση