ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Οι ανακατατάξεις στα ΜΜΕ και η... βόμβα για τη συνεργασία Γεωργίου-Κούλλη

Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να δουν τον Ανδρέα Γεωργίου στον ΑΝΤ1

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται στον χώρο των ΜΜΕ της Κύπρου. Κάποιοι μιλούν για εξαγορές, άλλοι για συνενώσεις (ξανά...) και άλλοι για επενδύσεις από ξένους.

Η αλήθεια είναι πως η παρούσα κατάσταση ευνοεί τις αλλαγές αφού κάποια ΜΜΕ μοιάζουν να βρίσκονται μεταξύ φθοράς και... αφθαρσίας.

Το σίγουρο είναι πως "κάτι κινείται" στα ΜΜΕ της Κύπρου. Σύντομα ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να δουν τον Ανδρέα Γεωργίου στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με όσα γράφει η αθηναϊκή εφημερίδα «Espresso». Κι αυτό επειδή πριν από δύο χρόνια εγκατέλειψε τον ΑΝΤ1, όπου μεγαλούργησε σε τηλεθέαση με το "Μπρούσκο" για να πάει στον Αlpha με το "Τατουάζ". Το οποίο επίσης είχε μεγάλη επιτυχία και συνέβαλε στην ενδυνάμωση του Alpha που τον έφερε σε πλεονεκτική θέση έναντι του ΑΝΤ1.

Σε πηγαδάκια "ειδικών" περί των τηλεοπτικών ακούγεται πως η ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου, που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ολοκληρώνεται το "Τατουάζ" μάλλον έχει καταλήξει ή βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάληξη για συνεργασία με τηλεοπτικό κανάλι.

Και δεν αποκλείεται "κάποια δημοσιεύματα να είναι είτε παραπλανητικά, είτε να εξυπηρετούν τους σκοπούς των πληροφοριοδοτών τους".

Το σίγουρο πάντως είναι ότι σύντομα η... βόμβα θα σκάσει, αφού θα ανακοινωθεί η νέα συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου. Αν δηλαδή θα πάνε τελικά πακέτο...

Πληροφορίες έφεραν τους τρεις να συζητούν με άλλους τρεις, αλλά... καναλάρχες, χωρίς να υπάρχει κατάληξη. Αναμένεται προς το παρόν η ολοκλήρωση του σεναρίου - "πιλότου" από την Βάνα Δημητρίου για να δοθεί στους ενδιαφερόμενους.

Σε κάποιο σημείο διέρρευσε ότι η εταιρεία παραγωγής του Κούλλη Νικολάου θα συνεχίσει ανεξάρτητα από τους άλλους δύο τη συνεργασία με τον Alpha Κύπρου για δραματική καθημερινή σειρά. Δημοσίευμα στην αθηναϊκή εφημερίδα "Έθνος" αποκάλυψε πως η είδηση επιβεβαιώνεται και πως η σειρά θα είναι βασισμένη στο βιβλίο της Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη «Αστέρια στην Άμμο». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρωταγωνιστές θα είναι Κύπριοι ηθοποιοί όπως Κύπριοι αναμένονται και άλλοι συντελεστές της σειράς. Αν κληθούν για συμμετοχή Ελλαδίτες, θα είναι ελάχιστοι.

Μετά το δημοσίευμα, κάποιοι μιλούν για πιθανούς τριγμούς στη συνεργασία των τριών...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος τηλεοπτικός σταθμός σε τηλεθέαση για όλο τον Φεβρουάριο παρέμεινε ο Alpha. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB Nielsen, σε σύνολο πληθυσμού ο Alpha κατέλαβε την πρωτιά για τον Φεβρουάριο με ποσοστό 13,7%. Δεύτερος σταθμός ήταν ο ANT1 με 13,5% και στην τρίτη θέση το ΡΙΚ1 και το SIGMA με ισοπαλία στο 13,1%. Τελευταίο στη τηλεθέαση βρέθηκε το OMEGA με 9,9%.

Σε ό,τι αφορά τα δυναμικά κοινά (ηλικίες 18-54) για τον Φεβρουάριο την πρωτιά κατέλαβε ο ΑΝΤ1 με 16,7%, ακολουθούν: δεύτερος ο Alpha με 14,7%, τρίτο το SIGMA με 12,1%, τέταρτο το OMEGA με 10,2% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 6,6%.

Στην κατηγορία Γυναίκες (18-54) που ενδιαφέρει αρκετά τις διαφημιστικές εταιρείες και τους διαφημιζόμενους, ο Alpha τερμάτισε ξανά πρώτος με 18%, δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 15,1%, τρίτο το SIGMA με 12%, τέταρτο το OMEGA με 11,7% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 6,6%.
Ηθικόν δίδαγμα: η τηλεθέαση, εκτός του ότι έχει πάει στα... τάρταρα, είναι πια απρόβλεπτη και έχει φέρει πολύ κοντά τα ποσοστά των σταθμών, ιδιαίτερα μετά την πτώση των ριάλιτι. Δηλαδή όλα είναι δυνατά για όσα κανάλια επιθυμούν να το παλέψουν...

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X