ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο νέος Bachelor, το αστρονομικό ποσό και τα νέα ξεμαλλιάσματα

Ποιος θα είναι ο νέος Βασιλάκος και γιατί ανέβηκε τόσο το κασέ για να τη διεκδίκησή του

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Δυναμικά θέλει να επαναφέρει το ριάλιτι του τίποτε, δηλαδή του «The Bachelor», το οποίο είχε προβάλει με επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τεράστιες αντιδράσεις στην προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο πρώτος Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος πολύ λίγο άντεξε με το ταίρι του, την κοπέλα που τον διεκδίκησε μέσα από το ριάλιτι και έγιναν ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όσους υποστήριξαν ότι όλα γίνονται για το θεαθήναι και για την τηλεθέαση. Εκείνο που τελικά μας άφησε το πρώτο «The Bachelor» είναι η πληθώρα αρνητικών σχολίων για την υποτίμηση των γυναικών που προωθούσε και την εικόνα που πρόβαλλε για τις γυναίκες και ειδικά τις συμμετέχουσες. Αξεπέραστες έμειναν και οι κατινιές που προβλήθηκαν από το ριάλιτι και οι ομηρικοί καυγάδες μεταξύ των… λυσσασμένων διεκδικητριών του Βασιλάκου.

Μια από τα ίδια θα πρέπει να είναι και ο δεύτερος γύρος αφού οι ίντρικες και οι κατινιές είναι που εκτόξευσαν την τηλεθέαση. Όσο πιο πολλές βρισιές και πιο πολλά μαλλιοτραβήγματα τόσο περισσότερη τηλεθέαση…

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: ποιος θα είναι ο νέος Bachelor για χάρη του οποίου θα σκοτωθούν οι νέες παίκτριες; Γιατί από παίκτριες υπάρχουν πολλές. Bachelor… κανένας.

Φαίνεται πως ο Alpha αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Ψάχνει να βρει τον κατάλληλο και δεν τον βρίσκει. Ίσως και να είναι το προηγούμενο που δημιούργησε ο Βασιλάκος ο οποίος ανέβασε ψηλά τον… πήχυ. Ίσως να είναι τα επικριτικά σχόλια που ακούγονται πανταχόθεν για το ριάλιτι. Το σίγουρο είναι πως μια σοβαρή δυστοκία την έχει το κανάλι. Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ ανέβασε πολύ το κασέ μπας και βρει τον πλέον κατάλληλο που θα διεκδικήσουν οι… ακατάλληλες πλην μιας. Αυτής που θα αποδειχθεί, έστω και για λίγους μήνες κατάλληλη για να τον κατακτήσει. Μέχρι να τον χωρίσει...

Όταν λέμε ο Alpha ανέβασε το κασέ, το σήκωσε με αερόστατο, το πήρε πολύ πάνω και το έφτασε μέχρι τις 100.000 ευρώ.

Άνδρας συνάδελφος που άκουσε το ποσό αναφώνησε αυθόρμητα: Βρε παιδιά με αυτό το ποσό και εγώ θα ήθελα να διεκδικήσω τον Bachelor. Γίνεται;

Πάντως το μεγάλο ερώτημα των ημερών στα ελληνικά ΜΜΕ της Showbiz και τα σόσιαλ μίντια είναι ποιος θα είναι ο νέος Bachelor.

Πολλές και μεγάλες αλλαγές προετοιμάζονται σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Όπως μου έλεγε άτομο που γνωρίζει, εάν εφαρμοστούν όλα όσα συζητούνται «τίποτε δεν θα μείνει όρθιο». Γι' αυτό και μάλλον θα πρέπει κάποιες από τις αλλαγές να επανεξεταστούν και κάποιες απλά να... ξεχαστούν.

Εάν θέλουν δηλαδή να συνεχίσει να υπάρχει το κανάλι.

Μια καλή (το εννοώ) δημοσιογράφος-τηλεπαρουσιάστρια μου βγάζει πολύ το δασκαλίστικο, ιδιαίτερα όταν απαγγέλλει τα γνωμικά που επιλέγει καθημερινά στην εκπομπή της. Όχι ότι έχω κάτι εναντίον των γνωμικών και της σοφίας που συμπυκνώνουν, κάθε άλλο. Φρονώ όμως ότι ο τρόπος όμως που μας τα ρίχνει στη μούρη η συνάδελφος χρειάζεται βελτίωση.

Αν μη τι άλλο να αποβάλει το δασκαλίστικο ύφος, να αποβάλει το ύφος της αυθεντίας και της σιγουριάς με τα οποία προσπαθεί να μας… συνετίσει. Και να ρίξει και κανένα χαμόγελο βρε παιδί μου. Το έχουν ανάγκη και οι τηλεθεατές και οι συνεργάτες της, νομίζω. Το ότι η εκπομπή είναι σοβαρή το εμπεδώσαμε.

Κατά τα άλλα μια χαρά τα πάει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X