ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο μεγάλος νικητής του «MasterChef» και ο μεγάλος... χαμένος

Τι έπεται στο Omega στη μετά «MasterChef» εποχή;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Απόψε ανακοινώνεται επίσημα ο μεγάλος νικητής του ελληνικού «MasterChef 4». Ως γνωστόν στον τελικό, του οποίου το πρώτο μέρος παρακολουθήσαμε χθες βράδυ, έφθασαν ο Σταυρής Γεωργίου από την Κύπρο και ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την Ελλάδα.
Απόψε θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο όπου και θα ανακοινωθεί ποιος Σταύρος θα πάρει το έπαθλο.

Όπως έγινε γνωστό ο τελικός γυρίστηκε σε συνθήκες πανδημίας αλλά χωρίς να ανακοινωθεί στους δύο διαγωνιζόμενους ποιος ήταν ο νικητής. Κάτι που αφέθηκε για τηλεοπτικό σασπένς και προσέλκυση όσο γίνεται περισσότερων τηλεθεατών.

Διαρροές που έχουν γίνει θέλουν τον Βαρθαλίτη νικητή του «MasterChe»f ενώ πολλοί είναι αυτοί που λένε πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Πάντως ο Κύπριος Σταυρής με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος αφιέρωσε τη «νίκη του», δηλαδή την επιτυχία του να φτάσει μέχρι τον τελικό, στην πατρίδα του Κύπρο. Η αναφορά του σε «νίκη» οδήγησε κάποιους να μιλήσουν για ενδεχόμενη ανατροπή των προγνωστικών. Το μήνυμα του Σταυρή έλεγε: «Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν σε μένα, κυρίως τη μεγαλόνησο, την πατρίδα, την Κύπρο και τους αφιερώνω αυτή τη νίκη. Ο μεγάλο στόχος ήταν ο τελικός και τώρα ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φέρω το μεγάλο έπαθλο στην Κύπρο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»

Σε λίγες ώρες το πολυαναμενόμενο για πολλούς αποτέλεσμα θα γίνει επίσημα γνωστό. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν ήθελαν με τίποτα να τελειώσει αυτό το «ΜasterChef». Και δεν αναφέρομαι στους διαγωνιζόμενους, ούτε στους κριτές αλλά κυρίως στο Omega Κύπρου το οποίο κατά τη διάρκεια του «MasterChef» είδε τα ποσοστά τηλεθέασης του να εκτοξεύονται και να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, πράγμα αδιανόητο πριν από την προβολή του μαγειρικού σόου. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν πως ο μεγάλος χαμένος μετά τον τερματισμό του «MasterChef» θα είναι το Omega. Σε αντίθεση με στελέχη του σταθμού που διαμηνύουν πως υπάρχουν σχεδιασμοί και νέες εκπομπές για διατήρηση των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης.

Το μεγάλο ερώτημα, το οποίο βεβαίως θα απαντηθεί σύντομα, είναι τι θα ακολουθήσει, αν το Omega θα καταφέρει ξανά να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης και πώς...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το Omega τερμάτισε και χθες πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης, με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στη γενική τηλεθέαση τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Alpha ενώ στο ειδικό κοινό τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1.

Στη γενική τηλεθέαση στην τρίτη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1, στην τέταρτη θέση το ΡΙΚ1 και στην πέμπτη θέση το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό την τρίτη θέση, μετά το Omega και τον ANT1, κατέλαβε ο Alpha, την τέταρτη θέση το Sigma και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

OMEGA: 20%
ALPHA: 13,4%
ANT1: 11,6%
PIK1: 9,2%
SIGMA: 6,1%
PIK2: 1,8%
ERT WORLD: 0,9%


Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

OMEGA : 22,3%
ANT1: 14,3%
ALPHA: 12,6%
SIGMA: 8,1%
PIK1: 6,2%
PIK2: 1,2%
ERT World: 0,2%

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X