ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο Λάκης Γαβαλάς, οι 25άρηδες και ο Τρύφωνας Σαμαράς!

«Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ για τον εαυτό μου ποτέ»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αρχίζουν σιγά-σιγά τα νέα επεισόδια όλων των σειρών και των εκπομπών που είχαν διακοπεί λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Κάποιες μάλιστα έχουν διαμορφώσει και ανάλογα τα σενάρια για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από τον εγκλεισμό και την ανάγκη να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Έτσι όπως πάνε τα κανάλια, θα μας κάνουν να νομίσουμε πως η νέα περίοδος προγραμμάτων αρχίζει τον Μάιο!

Σε μια εποχή που τα έχει επισκιάσει όλα ο κορωνοϊός, ακόμα και τις τηλεοπτικές παραγωγές και τις εκπομπές λόγου, ελάχιστα θέματα ξεχωρίζουν στην tv. Μεταξύ αυτών και ο καβγάς που έστησαν πρόσφατα ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Λάκη Γαβαλά. Ένας καβγάς... επιπέδου και με εκφράσεις που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον... Ο Λάκης χαρακτήρισε την εμφάνιση του Τρύφωνα κιτς και αυτός τα πήρε στο κρανίο δηλώνοντας πως ο Λάκης είναι προκλητικός και κάνει πράγματα που δεν είναι για την ηλικία του.

Ο Λάκης δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. «Είμαι πολύ καλύτερος από άτομα της ηλικίας του Τρύφωνα Σαμαρά. Ανταγωνίζομαι ακόμα και τους 25άρηδες. Δεν είπα ότι είναι κιτς γενικά, είπα ότι κάνει πράγματα που τον καθιστούν κιτς» δήλωσε για να λάβει την εμπνευσμένη απάντηση του Τρύφωνα. «Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ για τον εαυτό μου ποτέ, ούτε να προκαλώ... Αισθητικά δεν μου αρέσει ο Λάκης Γαβαλάς, είναι σαν Αφρικάνα...»!

Σε μια άλλη περίπτωση ο Τρύφωνας είχε επίσης πει για τον Λάκη: «Δεν κοιτάει τα χάλια του; Συγγνώμη που το λέω αλλά ο καθένας ας κοιτάξει την καμπούρα του».

Αν μη τι άλλο προσθέτουν μια δόση ίντριγκας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και στη μαυρίλα της πανδημίας.
Και τώρα αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο της σύγκρουσης. Και όλοι ελπίζουν να είναι τόσο ιδιαίτερο και ιδιόρρυθμο όσο οι πρωταγωνιστές της...

Λίγο ακόμα θέαμα και ξεκατίνιασμα, βρε παιδί μου.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας, απροσδόκητες ειδήσεις εισβάλλουν απότομα στην επικαιρότητα και μας συγκλονίζουν. Διάβαζα, ας πούμε, το πρωί ότι η Κιμ Καρντάσιαν χωρίς καμιά προειδοποίηση, απρόκλητα και εντελώς αψυχολόγητα, λέω εγώ, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά! Ναι. Εγκατέλειψε το κορακίσιο μαύρο και το γύρισε στο ξανθό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Μικαέλα Φωτιάδη πήρε την μεγάλη απόφαση και τα έκοψε. Όχι τα μούξου σούξου που λέει και το άσμα αλλά τα μαλλιά της. Τα έκοψε, σου λέω, εν μέσω πανδημίας με τα κομμωτήρια να μην έχουν καλά-καλά ανοίξει και τον καύσωνα να καίει τα πάντα. Τέτοιες αλλαγές, κορίτσια μου, δεν τις κάνουμε τέτοιες εποχές και απροειδοποίητα. Καμία λύπηση πια;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχθηκε χθες ο Alpha, ο οποίος κυριάρχησε στη γενική τηλεθέαση, ενώ στο δυναμικό κοινό την πρωτιά διατήρησε ο ΑΝΤ1.

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν ο Alpha, δεύτερο το Omega, τρίτος ο ΑΝΤ1, τέταρτο το ΡΙΚ1 και πέμπτο το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1, δεύτερος ο Alpha, τρίτο το Omega, τέταρτο το Sigma και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 12,3%
OMEGA : 11%
ANT1: 9,9%
PIK1: 9,7%
SIGMA: 9,2%
ΕRΤ World: 2,3%
PIK2: 1,5%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:
ANT1: 12,7%
ALPHA: 12,1%
OMEGA: 9,2%
SIGMA: 8,7%
PIK1: 3,9%
PIK2: 1,7%
ERT WORLD: 1%

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X