ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο Κημήτρης, ο Τρύφωνος και άλλες τηλεοπτικές μεταγραφές

Ετοιμάζονται για εξαγγελίες κινήτρων σε υπαλλήλους του ΡΙΚ...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σας είχα γράψει αρκετές φορές για τις φήμες που αφορούσαν την μετεγγραφή άνδρα τηλεπαρουσιαστή σε άλλο κανάλι. Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η υπογραφή συμβολαίου του Ανδρέα Κημήτρη στο ΡΙΚ.

Στην ανακοίνωση του ΡΙΚ αναφέρθηκε ότι η συνεργασία θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο με τον Κημήτρη να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ιδρύματος και επικαιρικές εκπομπές στην τηλεόραση.

Κάποιος θα μπορούσε να πει πως έγινε και... ανταλλαγή μεταξύ ΡΙΚ και Alpha αφού ο Alpha πήρε από το ΡΙΚ τον Τάσο Τρύφωνος και το ΡΙΚ πήρε από τον Alpha τον Ανδρέα Κημήτρη.

Όπως πάντως μαθαίνω από πηγή μου στο ΡΙΚ σύντομα αναμένεται να εξαγγελθούν κίνητρα για όσους θα ήθελαν να αποχωρήσουν από το δυναμικό του ιδρύματος με στόχο να ολοκληρωθεί το νέο οργανόγραμμα.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως το ΡΙΚ θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να πείσει υψηλόβαθμους υπαλλήλους να αποχωρήσουν...

Το παιχνίδι των μετεγγραφών πάντως δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ. Όπως ακούω σε πολύ γνωστά πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης έχουν γίνει κρούσεις για το ενδεχόμενο αλλαγής τηλεοπτικής στέγης.

Δύο φαίνεται να το συζητούν αλλά έχουν τεθεί κάπως πιεστικά χρονοδιαγράμματα οπόταν η εκκρεμότητα δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ.

Λέτε με τη νέα τηλεοπτική χρονιά να μην είμαστε σίγουροι ποιο κανάλι βλέπουμε από τις πολλές εναλλαγές προσώπων;

Δύο νέες χιουμοριστικές εκπομπές που θα προβάλλονται σε διαφορετικά κυπριακά κανάλια ετοιμάζονται... πυρετωδώς.

Η μία πάντως φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα από την έναρξη της παραγωγής, κάτι που προβληματίζει πολλούς...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο Alpha τερμάτισε χθες πρώτος στη γενική τηλεθέαση ενώ στο δυναμικό κοινό ο ΑΝΤ1 κατέκτησε την πρωτιά με ψηλό μάλιστα ποσοστό.

Στη γενική τηλεθέαση τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, την τρίτη θέση το Omega, την τέταρτη το ΡΙΚ1 και την πέμπτη θέση το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Alpha, την τρίτη θέση το Omega την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

ALPHA: 15%

ANT1: 14,6%

OMEGA: 10,9%

PIK1: 8,7%

SIGMA: 7,3%

PIK2: 1,2%

ERT WORLD: 0,8%

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 20,6%

ALPHA: 12,9%

OMEGA : 9,6%

SIGMA: 8,2%

PIK1: 2,7%

PIK2: 0,9%

ΕΡΤ World: 0,3%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X